Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megpuszilhatom első "randi" végén?
Van egy lány akivel még csak haveri viszonyban vagyok,de már mindketten tettünk rá célozgatást,hogyha jobban megismernénk egymást akkor lehetne több is.
Msn-ezni szoktunk és néha látni egymást a suli folyosóján,de ott köszönésnél és egy kis dumálgatásnál nincs többre időnk. Nem sokára egy találkozásra is sor kerül amikor pár órácskát együtt töltünk :D
Úgy gondolom barátság és tetszés között vagyunk félúton.
Azt terveztem,hogy a találkozás végén adok egy puszit az arcára közel a szájához. Ez szerintetek jó ötlet?
Mindketten 15 évesek vagyunk.
Persze!:)
Mindenképpen!:) abból még lehet 1 kis smaci is!;)
Szal hajrá!!;)
17/F
A puszi a mai világban nem tolakodás.
Szóval simán belefér.
Puszi? Ezz természetes szerintem ez ne is legyenn kérdés!! Adni neki puszit:) De ne közel a szájához mert lehet hogy azt tolakodásnak venné a lány...Nyugodtan adhatod neki a puszit is. Sőőt ami még nagyon tettszik egy lánynak az ölelés...OK? Pusszilod és öleled menni fog ;)
Gábor
Köszi! :)
De puszival indítani nem akarok, inkább maradok annál,hogy meglátom,hogy egy húron pendülünk-e és ha igen akkor a végén nyomok egy puszit az arcára.
Az ölelés... háát, nem is tudom. Szerintem az olyan baráti gesztus. Ha a helyzet úgy kívánja ölelés is jár a puszi mellé.
ehhhj, emlékszem mikor én is még egy arcrapuszin voltam még fennakadva! Nem nagy ügy, komolyan mondom adj neki 3 puszit az elején, az utolsó az meg menjen szájra(mintha teljesen véletlen lett volna)! nekem bejött párszor, igaz ebből csak nevetés szokott lenni meg pirulás de az alaphangulatot jól megadja ;)
20f
Egyébként legyél közvetlenebb próbáldd a magabiztosság látszatát kelteni, kezdd puszival, mintha az neked teljesen egyértelmű lenne. Egyébként az a 3. puszi téleg jó 5let.
Ha nem adsz puszit neki az elején akkor tényleg balf@sznak fogsz látszódni, és már az elején nem fog komolyan venni téged a csaj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!