Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kezdeményeznél békülést a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdeményeznél békülést a barátnőd felé, miután egy veszekedés hevében leköpött? (én voltam a hibás)

Figyelt kérdés

Sajnos elég undorító dolgot forgattam a fejemben. Facebookon újra beszélgetni kezdtem a volt férjemmel és készültem vele megcsalni a barátnőmet, ne kérdezzétek miért, egyszerűen nem tudom, pedig szeretem a barátnőmet, jobban mint ahogy férjemet szerettem annak idején, de mégis ezt akartam tenni. A barátnőm pedig valahogy kitalálta vagy kifigyelte a jelszavam és elolvasta a levelezésünket. Akkor jöttem rá milyen hülyeséget csináltam,most már nem is értem hogy miért. Szóval valamilyen szinten megértem a felháborodását, jogos volt, undorító dolgokat írtam róla is (pl.ne törödjünk vele, amiről nem tud az nem fáj neki,egyszer még azt is leírtam hogy nem tudom szeretem-e, pedig nagyon is szeretem,nem tudom miért írtam,talán csak azt akartam írni amit az exem hallani akart). Szóval nagyon dühös volt,nagyon csúnyán veszekedtünk,aztán ő hirtelen megnyugodott és arcul köpött, azt mondta annyit se érek mint egy darab kutyagumi és szép nyugodtan elment.

Én a veszekédés közben végig azon voltam hogy hogyan fogom jóvá tenni és megvígasztalni és tudom hogy neki van oka a sértődésre,de nekem is rosszul esett hogy egyszerűen leköpött. Ugyanakkor szeretem, de nem tudom ezek után próbálkoznom kellene-e?

26/N

2018. nov. 6. 14:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
85%

Ez undorító és szánalmas.

Fogd a cuccodat és menj onnan mert tuti nem békül ki veled

A csaj helyében egy hatalmas pofont is lekevertem volna.. Egy farkat akarsz és a barátnőddel csókolózól? Úgy vágnálak ki az ablakon hogy még a mennyezet is beszakadna!

Szánalmas hogy egy csaj mellett akit elvileg szeretsz, egy farokkal akarsz hemperegni

Soha nem fog megbékélni!

Meg sem érdemled hogy szeressen a csaj!

Veszekedni? Hallod? Normális vagy? Mit veszekszel ha tudod hogy te cseszted el? "Valamilyen szinten megértem a felháborodását" na menjél el innen, valamilyen szinten? Mit vársz angyalom? Hogy azt mondjuk hogy kibékültök?

Ne támadásnak vedd! Mert nem az!

Remélem soha többet nem csinálsz ilyet és felfogod hogyha ki is békültök (valljuk be hogy nincs sok esély rá) akkor meg kell húznod magad! Pár hónapig nem lesz szex.. Az tuti

2018. nov. 6. 18:39
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Még neked van képed feltenni ezt a kérdést???? Tökéletesen jól tette, hogy leköpött, amit te műveltél az ezerszer rosszabb. Van oka a sértődésre? Nagyon is remélem, hogy nem áll veled többet szóba, undorító vagy.
2018. nov. 6. 20:49
 13/16 anonim ***** válasza:
89%
Megerdemelted.. Ez a minimum amit tole kaphattal es akkor meg urikisasszony volt... Te meg ne hitegess senkit, nem szereted te azt a not, csak faj hogy egyedul maradtal...
2018. nov. 6. 21:05
 14/16 anonim ***** válasza:
86%
Hát kérdező te ezt k*rvára megérdemelted. Nehogy már neked álljon feljebb! Az ilyen szerencsétlenek miatt nem bíznak meg a biszexuálisokban...szóval ezer taps és ásd el magad!
2018. nov. 7. 01:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Kíváncsi lennék, hogy lehet az hogy te semmit nem tudsz magadról, hogy mit miért csinálsz. Mintha valami öntudatlan robot lennél, aki lazán tönkreteszi a saját kapcsolatát, de csak akkor jön rá ha lecseszik érte. Ne próbálkozz, a párkapcsolat nagyon nem neked való.
2018. nov. 16. 05:54
 16/16 anonim ***** válasza:
83%

Elég durva dolgokat kaptál a kérdésedre..

és valamilyen szinten tényleg jogos, hogy mindenki felháborodik.

Amit a barátnőd vagy exbarátnőd csinált az nem jogos. Annak ellenére, hogy azt írtad a volt férjednek amit SEMMI nem jogosította fel erre a lányt.

Ennél nagyon kevés primitívebb dolog van, én biztos, hogy felpofoztam volna.

A történtek ellenére a saját döntése volt hogyan reagál, ezt nem tudta nőként megtenni.

Én a helyedben ezek után nem keresném és neked sem rá van szükséged, valószínű nem is volt, próbáld rendezni a dolgokat magadban.

17L

2018. nov. 17. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!