Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdeményeznél békülést a barátnőd felé, miután egy veszekedés hevében leköpött? (én voltam a hibás)
Sajnos elég undorító dolgot forgattam a fejemben. Facebookon újra beszélgetni kezdtem a volt férjemmel és készültem vele megcsalni a barátnőmet, ne kérdezzétek miért, egyszerűen nem tudom, pedig szeretem a barátnőmet, jobban mint ahogy férjemet szerettem annak idején, de mégis ezt akartam tenni. A barátnőm pedig valahogy kitalálta vagy kifigyelte a jelszavam és elolvasta a levelezésünket. Akkor jöttem rá milyen hülyeséget csináltam,most már nem is értem hogy miért. Szóval valamilyen szinten megértem a felháborodását, jogos volt, undorító dolgokat írtam róla is (pl.ne törödjünk vele, amiről nem tud az nem fáj neki,egyszer még azt is leírtam hogy nem tudom szeretem-e, pedig nagyon is szeretem,nem tudom miért írtam,talán csak azt akartam írni amit az exem hallani akart). Szóval nagyon dühös volt,nagyon csúnyán veszekedtünk,aztán ő hirtelen megnyugodott és arcul köpött, azt mondta annyit se érek mint egy darab kutyagumi és szép nyugodtan elment.
Én a veszekédés közben végig azon voltam hogy hogyan fogom jóvá tenni és megvígasztalni és tudom hogy neki van oka a sértődésre,de nekem is rosszul esett hogy egyszerűen leköpött. Ugyanakkor szeretem, de nem tudom ezek után próbálkoznom kellene-e?
26/N
Ennek a kapcsolatnak annyi
Szépen pakold össze a cuccod és battyogj el
Nem érdemled meg, hogy az a lány veled legyen. A társunkról nem beszélünk a háta mögött csunyákat, nem akarjuk megcsalni. Ha meg megfordult a fejedben, hogy félremész, akkor se nem tiszteled, se nem szereted
Az arcul köpés pedig egyértelmű vélemény nyilvánítás volt a részéről.
És a leszbikusok egy része ilyen nők miatt, mint te, nem szeretne kapcsolatban lenni biszex nővel, mert attól tartanak, hogy férfiakkal csalná meg vagy férfi miatt hagyná el...
És végülis igazuk van ezeknek a nőnek!
Egyébként a leköpés tényleg nem volt valami szép dolog tőle, de végülis tényleg jobb, mint ahogy írta itt valaki, hogy a fejed a falba verte volna.
Nyilván nem szereted annyira a barátnőd, különben nem merült volna fel benned a megcsalás, vagy te is csak a kukira vágytál ?!..
Megérdemelné a barátnőd, hogy egy jobb ember legyen mellette, nem olyan mint te!
Ezt a csajt elvesztetted, remélem tudod. Az a megnyugodás amit láttál rajta az pont az elengedés pillanata volt, hogy akkor ez itt számára ennyi. Szerintem ezt semmilyen teperéssel se teszed jóvá.:/
És talán jó is így, mert ha annyira szeretnéd nem akartál volna mást helyette.
Ne haragudj de ez még a legkevesebb hogy leköpött
Kérdésedre a válasz
Nem nem kezdeményeznék
Minek? Megcsalni készültél és a háta mögött ócsároltad akkor meg minek békülnél?
“Ugyanakkor szeretem” aha😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!