Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ennyire nehéz elfogadni, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyire nehéz elfogadni, vagy mégsem volnék az?

Figyelt kérdés
Nem tudom eldönteni, hogy valóban vonzódok - e nőkhöz vagy sem. Ez a lelki vívódásom lassan 2 éve tart. Próbálom elfogadni magamban a leszbikus gondolatokat, de akárhányszor találkozok egy szép és fiatal nővel, vagy ha csak látom és eszembe jut sokszor szorongani kezdek. Feszült és ideges leszek. 27 éves nő vagyok. Sajnos férfiakkal nem tudtam kialakítani olyan kapcsolatot amire vágytam volna. Vannak gyermekkoromból traumák amit édesapám okozott és borzasztó bizalmatlan vagyok az emberekkel, főleg férfiakkal. Ha biszexuális vagyok normális az hogy 2 éve kínlódok az azonos neműek iránti szexuális vonzalmi gondolataimtól?
2018. nov. 4. 23:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
ha ennyi ideje nem sikerült megoldani én javasolnám a pszichológust mert szerintem többet tudna segíteni mint pár az emberi viselkedéshez alig értő idegen de ha csak egyszerűen szeretnél erről többet beszélni valakinek nyugodtan rámírhatsz.
2018. nov. 4. 23:25
 2/2 anonim ***** válasza:

A pszichológust ajánlok én is, egyrészt a trauma miatt is.

Nekem 1-2 hónapba telt mire tisztáztam magamban a helyzetet, így el sem tudom képzelni milyen ez 2 évig..

Mindenesetre a háziorvosoddal irass fel kedélyjavítót (szorongásra), és próbáld meg elfogadni magad mert szerintem ez nagyon tönkre tud tenni egy embert.

2018. nov. 8. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!