Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az, hogy én a nőket szeretem, mégsem ismerkedek velük?
Figyelt kérdés
Mindig nőkbe vagyok szerelmes, meg hozzájuk vonzódom. De alapvetően kiábrándítónak tartom, pl. a netes társkeresőt, úgy érzem, hogy nőként nőkkel rossz ismerkedni, mert vagy nem tetszenek, vagy eltűnnek pár levélváltás után. Egyébként mindig olyan nőkbe vagyok szerelmes akik közel állnak hozzám pl. barátok vagyunk. Ezek miatt mindig férfiakkal járok és eltudok velük lenni, pedig legbelül mindig azt érzem, hogy a lányokat szeretem. De valahogy én az igazi szerelmet olyan elérhetetlennek tartom, mert akiket szerettem a fiúkat szerették.Sőt egyre kevésbé érzem fontosnak. És már nem is keresem inkább járok férfiakkal, akikben van valami számomra tetsző tulajdonság.2018. szept. 25. 21:03
1/3 anonim válasza:
Ez úgy lehet hogy a nőket IS szereed,tehát biszex vagy,azok meg köztudottan jobban szeretik a kukit.
2/3 anonim válasza:
Ez valószínűleg tiniállapot, és majd megváltozik hamar!
3/3 anonim válasza:
Én is csak nőkbe voltam eddig szerelmes, olyan is volt aki nem volt elérhetetlen de mégsem kezdeményezett semelyikünk.. és már randinak neveztük el a találkozásunkat..szoval én sem interneten keresztul ismerkedem mert egyszerűen nem ismerem őket és nem bizom bennük..
A társkeresőkben meg inkább harmadikat keresnek, beleiscsoppentem egy ilyenbe.. és nem élvezetes minden olyan gyorsan történt.. szar volt.. a lányok még furfangosabbak(kocs*gok) tudnak lenni mint a fiuk, úgy áttudnak verni és sokan azt se tudják mit akarnak és ink lelépnek, mert nem merik felvállani.
Úgyhogy neked is lehet elment a kedved az ismerkedéstől és inkább élsz egy neked nem kielégítő, uncsi és normális életet.
20l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!