Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy kiskorom óta tudom, hogy a nőket szeretem?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem, mert azt vettem észre, hogy néhányan csak felnőtt korukra ismerik be maguknak ha felismerik eggyáltalán. Emlékszem, hogy 6 évesen is a nőket szerettem jobban, meg éreztem egy bizonyos vonzalmat is irántuk, de akkor még ugye nem voltam tisztába semmivel..
Már 26 éves vagyok és azóta sem változott semmi, pedig tinédzser koromban reménykedtem, hogy ez megváltozik, de semelyik barátomat sem vettem komolyan, a mai napig.
2018. szept. 20. 16:49
1/10 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem a kérdésedre válaszolok. Csak érdekelne, hogy voltál is ffi - val? Ha igen, az sem jött be?
2018. szept. 20. 16:53
2/10 anonim válasza:
Igen normális
Változó h mikor Jön rá az ember
2018. szept. 20. 17:00
3/10 anonim válasza:
Én is ugyanígy vagyok. Már a filmekben az életben is a lányok tetszettek. Nem is értettem, hogy tetszhetnek valakinek a fiúk, amikor a lányok olyan szépek. De amikor tudatosult bennem, hogy mi ez akkor fiúzni kezdtem. De sajnos barátságnál többet nem érzek irántuk. És ezért elég idősen vallottam be magamnak hogy totál leszbikus vagyok. Pedig már gyerekkoromban is tudtam, meg a szüleimnek mondtam amikor két nő szerelmes volt egymásba, hogy ez nagyon jó mert én is lányokkal akarok járni.
2018. szept. 20. 17:04
4/10 anonim válasza:
Igen.
Általában a heterók is kiskoruk óta tudják, hogy azok.
Én màr 5 évesen "szerelmes" voltam az óvónénibe😍
2018. szept. 20. 17:09
5/10 A kérdező kommentje:
Annak ellenére, hogy egy kicsit sem vonzódtam a testükhöz, a lelkükhöz meg végképp, kiakartam próbálni tehát, igen voltam már nem is egyszer és a mai napig is vagyok, de legbelül egy nővel élném le az életem de sajnos a legtöbb nő még nagyon zárkózott ebben a témában.. a megfelelési kényszer van bennük a szégyenérzettel ötvözve.
2018. szept. 20. 17:11
6/10 A kérdező kommentje:
3.-as én is kikotyogtam a szüleimnek hogy a lányokat szeretem de azt mondták, hogy annak nagyon nem örülnének, de hálisten mint mindig akkor sem érdekelt a véleményük..
2018. szept. 20. 17:19
7/10 anonim válasza:
3. vagyok én is így vagyok csak férfiakkal jártam, de hamar szakítok. Igen mert ebben az egészben csak a magány a legrosszabb, amikor azt veszed észre, hogy csak te vagy ilyen, legalábbis az én környezetemben nem volt leszbikus nő.
2018. szept. 20. 17:27
8/10 anonim válasza:
A legtöbb nőben nem megfelelési kényszer van,hanem "csak" simán heterók.
Egyébként én is kiskorom óta tudom,hogy a nőket szeretem. Igaz,én férfi vagyok.
2018. szept. 20. 17:30
9/10 anonim válasza:
Én is így voltam vele gyerekkorom óta lányokba voltam szerelmes, de igyekeztem heterozálni magam. Volt pár rossz kapcsolatom férfiakkal, és azt is bebeszéltem magamnak, hogy a szex az ilyen. Azóta már elfogadtam magam, otthon is megértettek.
2018. szept. 20. 17:32
10/10 anonim válasza:
hát ja ebben kijár a magány mert nehéz igazi párt találni kb olyan magányos vagy mint egy csúnya hetero 😆😆😆😆😆
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!