Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elfogadni, hogy talán mégsem én szúrtam el?
2 hónapja ismertem meg egy igazán különleges lányt, jól is indult minden, nagyon gyorsan megtaláltuk a közös témáinkat, sokat és tartalmasakat beszélgettünk feszengés nélkül és elég konkrét jeleket is adott.
Elhívtam egy kávéra, igent mondott és abban maradtunk, hogy pontosítjuk az időpontot - munka miatt zűrös időszak volt neki is és nekem is.
Ezután egy csütörtöki napon megbeszéltük - ismét személyesen - hogy egy hétvégi nap lenne a legjobb, másnap rá is írtam facebook-on, hogy akkor legyen a vasárnap.
Válasz semmi. Ennek már lassan két hete. Közben egyszer távolabbról láttuk egymást én intettem neki, ő visszaintett. Nem mentem oda hozzá (dacból, büszkeségből vagy franc tudja, de ő sem, aztán úgy tűnt el mint szürke szamár a ködben).
Rettenetesen érzem magam, komolyan, ha azt írta volna, hogy mégsem akar talizni, az sem fájna ennyire, mint az, hogy válaszra sem méltatott. Csak emésztem magam és 100-szor, 1000-szer pörgettem át magamban a történteket, de nem találom az okát a viselkedésének.
Tovább kéne lépnem, de beleszerettem és fogalmam sincs, hogy mit csináljak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!