Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis, hogyan tudnám elfogadni a tényt, hogy kihasználtak? Mikor fogok tudni megbocsájtani magamnak?
19/ L vagyok.. mindössze 3 hónapos kapcsolaton vagyok túl egy 21 éves sráccal. Előtte volt egy 2 éves kapcsolatom amit végigküszködtem de miután szakítottam az előzővel 9 hónap telt el eddig a srácig közben nem voltam senkivel semmilyen szinten.. Vártam arra,hogy ki fog meg igazán.
Szokásos történet törődött velem, minden szép és jó volt az elején..aztán kiderült,hogy mindenki sajnált engem mellette,hogy normális vagyok de közben nyílt titok volt,hogy más lányokkal is smárol a hátam mögött(bár mindig csak hulla részegen de ez nem mentség)..én voltam az akinek a jó reggelt üzenetet küldte és a jó éjt üzenetet is akivel napközben volt mindig, törődött velem és vigyázott rám.. aztán kiderült,hogy ő mégsem érzi magát késznek erre az egészre mert fél,hogy újra csalódik(két éves kapcsolata után megcsalta a barátnője)
És ezzel semmi baj nincs, de tisztáztam vele az elején ha nem akar komoly kapcsolatot akkor engem kerüljön el inkább mert nem akarok egy felszínes mai "kapcsolatot" ami csak facebookon szép.. én valami eredetit keresek..
Elmondta,hogy nagyon sajnálja és,hogy én vagyok a legjobb ember és legnormálisabb lány akit ismer..és,hogy nagyon bánja..Fáj,hogy ennek ellenére is így bánt velem megkértem,hogy kerüljön el és ne jöjjön a közelembe.. ez volt már két hónapja. A múltkor viszont odajött hozzám egy buliban,hogy hogy vagyok miújság..de hátat fordítottam neki. Állandóan nézzük egymást ha összefutunk ha messzebb vagyunk akkor is..a nézése elég sok mindent elárul de rendesen fáj,hogy nem epekedik a bocsánatomért.. és az is elszomorít,hogyha epekedne sem változna meg semmi mert már nem tudnék megbízni benne.. rendesen magamra haragszom,hogy hagytam ezt amikor nem vagyok ilyen..átestem a ló másik oldalára és fáj,hogy benne egy csepp megbánás sincs..
Addig lesz xar, amíg azon kattogsz, hogy átvert.
Lapozz!
Ez most nem jött össze, időben kiderült, nem pazaroltál rá éveket. Azt nem tudhatod, mit érez, de neki már tiszta, hogy úgysem lenne értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!