Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy viseltétek ha kihasználtak titeket? Nők és férfiak válasza is jöhet.
PL. ha azt érezted h szerelmes vagy később rájössz h nem is igazán ismerted a másikat,és elképzeltél róla vmit,amilyen nem volt valójában.
Ő pedig ezt a vak,rózsaszín felhős szerelmedet kihaználva, igaz szerelmet hazudott,csakhogy megkapjon. Majd eltünik az életedből,te ott maradtál "szerelmesen, probálva elfelejteni.
Nektek milyen sztoritok van,és hogy dolgozzátok fel ha vége?
Szerintem lehet azt érezni akármilyen rózsszín ködben is élsz, ha a masik nem őszinte.
Hogy lehet feldolgozni? Talán úgy, hogy megpróbálod megérteni, hogy neked jobb jár és több lettél egy tapasztalattal, tanultál az esetből. Szerintem az ilyen tapasztalatoknak köszönhető, hogy 17 évesen még vakon tudunk bízni és szeretni, 35 évesen pedig már nagyon nehezen.
Pedig ez szomorú h idősebb korban nem tudunk úgy bízni és szeretni,bár a mai világban nem árt óvatosnak lenni. Valahol éreztem h szeret,meg őszinte, csak azért mégis sokat hazudott, jobban mondva titkolozott h jobbnak mutassa magát,mint amilyen. Ezért kár, pedig mondtam neki h olyannak szerettem amilyen..
Nem kellett volna megjátszania magát, sajnos nekem is eléggé megfelelési kényszerem volt miatta, nagyon szerettem volna neki megfelelni és jobban ráakaszkodtam a kelleténél. Amit egy nőnek nem szabadna. Megaláztam magam, ő meg megunta,és elhuzta a csíkot az életemből.
De nem baj ahogy irtad már jó uton vagyok h tudatositsam h ez csak egy tapasztalat volt az élettől.
25l
Szépen lesöpörném a port a ruhámról, kihúznám magam, felvenném a koronám a földről, megkeresném a méltóságomat és mosolyognék a világnak azt mutatva hogy minden rendben.
A felszín alatt pedig elnyomnám magamban az érzéseimet és fokozatosan összetörnék a súly alatt...
És ezt pont fordítva látom. Ha egy pasi nem jóképü akkor is lesz nője,mert ha jó a stilusa ugyis talál egy egyedülálló magányos nőt,aki ki van éhezve a szeretetre.
na és a nők? már aki normális.. hol talál egy szintén normális pasi,akinek nemcsak a punci a lényeg,és egyből elmegy az eszük,hanem a nő szavai,tettei is érdeklik.
Na de ez álom..én is abban éltem. álomvilágban..
20:08 -as nak igaza van!
te meg kérdező komolyan agyilag zokni vagy
"nemcsak a punci a lényeg"
Mintha nektek nem lenne fontos a szex.
A kedvencem amikor mondják az állitólagos (normális lányok) hogy minden férfi csak azt akarja és mind egyforma---->valóság------>aki nem vonnzó számukra szexuálisan tehát külsőleg nem rázza fel őket azzal szóba sem álnak..Tehát akkor most a lányok nem olyanok mint a pasik hogy nekik is elsődleges a szex?
A mai nőket ne vedd egy lapon az itteni tinédzser lányocskákkal. A többségük nem nő,csak kislánykák akik felnőttnek akarnak tűnni. Fogalmuk sincs mi az az igazi szerelem, és mi az igazi érték,mi az ami igazán fontos az életben,amit meg kéne becsülni.
Nem kell minden nőt egy lapra venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!