Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszeri megcsalást képesek vagytok megbocsájtani?
Figyelt kérdés
Ha valaki tapasztalatból beszél annak még inkább köszönöm. Csókolózásról van szó.
4 éves kapcsolat, 22 évesek vagyunk, a sok balhé vezetett ide, de nem tudjuk egymást elengedni, ez nem kérdés..
Csak.. hogyan dolgozzam fel?
22/N
2014. nov. 25. 20:55
4/25 anonim válasza:
Neked kell eldöntened magadban, hogy ha meg is bocsájtasz neki, akkor később nem-e hoznád fel újra és újra ezt, nem-e vágnád ezt a fejéhez, tényleg tudnál-e benne bízni ezek után is, stb.
7/25 anonim válasza:
A megcsalást semmilyen formában nem tudom tolerálni sajna.
8/25 anonim válasza:
pedig ez a kapcsolat nagyon a végét járja. Annó én szakítottam a párommal, mert egy másik sráccal volt állandóan, szerinte pedig nem történt semmi. Sokáig tartott kihevernem, de ha egy kapcsolatban már nem tudsz megbízni valakiben, akkor sz@rt sem ér 27/f
9/25 anonim válasza:
" nem tudjuk egymást elengedni, ez nem kérdés.. "
Akkor nincsen választásod, vagy megbocsájtod, vagy ennyi.
10/25 anonim válasza:
Nem, amint megtudnám, elhidegülnék tőle bármi is történt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!