Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Miért van az hogy már 20 éve...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy már 20 éve megszülettem, de mégsem fogadom el magam és nem tudok kiszabadulni? Ez valami ragályos ördögi kör?

Figyelt kérdés
Egyszerűen képtelen vagyok boldog lenni, mindig próbálok tökéletes lenni, olyan egyszerű szeretnék lenni mint más. Vagy csak legalább rájönni miben vagyok jó, milyen vagyok de nem megy. A kapcsolatoktól is félek hogy miattam nem menne, mert fura vagyok. Mi segítene vagy kihez forduljak? Létezik hogy elvesztettem a hitem?
2018. szept. 24. 23:49
 1/4 A kérdező kommentje:

Jaj sajnálom a sok lenni szót

És ez lemaradt 21L

2018. szept. 24. 23:50
 2/4 anonim ***** válasza:
83%
Te nem elvesztetted a hited,hanem sosem volt neked olyan. Mindenkinek megvan az útja,kérdés,hogy rátalál-e. Nekem a sport volt. Az faragott emberré,az adott hitet magamban,hogy képes vagyok átlépni a saját árnyékomon. Keress magadnak egy értelmes tevékenységet!
2018. szept. 25. 00:10
 3/4 anonim ***** válasza:
0%
Mit jelent az hogy olyan egyszerű szeretnél lenni mint mások? Ez kicsit nárcisztikusan hangzik. A másik meg hogy senki sem tökéletes, tokmind1 mennyire probalnak meg annak latszani az Instagramon
2018. szept. 25. 03:06
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
Ha 21 éves vagy akkor 21 éve születtél meg drága,nem 20 éve. Sőt, ha most szeptember van,de te pl.júniusban születtél akkor 21 éve, 3 hónapja és x napja.
2018. szept. 25. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!