Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi leszbikusok miért nem vagyunk stabilak?
Figyelt kérdés
Ismerkedés során. Miért van az, hogy beszélgetünk aztán csak eltűnik a másik fél? Amikor azt érzed már, hogy aranyos, kedves akivel ismerkedsz. Vagy ezek férfiak vagy mi vagyunk ilyenek? Már kezdem azt érezni, hogy kevés leszbikus nő van.2018. okt. 19. 17:20
1/10 anonim válasza:
Én szeretem a leszbikus nőket!!😁
2/10 anonim válasza:
Tényleg nincs sok.Vagyis én alig ismerek párat. Mondjuk én nem járok kimondottan ilyen helyekre stb.
Lehet azért tűnik el mert ő nem azt keresi amit te nyujtasz, amilyen te vagy. Én is gyakran járok igy
3/10 anonim válasza:
Szerintem ez a jelenség nem kifejezetten a leszbikusokra jellemző. Magában az online ismerkedésben keresd a hibát. Ami instabil az ez. Nem a leszbikusok. Ahogy kivettem a szavaidból online próbálkozol. Nincs lehetőséged élőben nyitni hasonszőrűek felé?
4/10 anonim válasza:
Ennek mi köze a stabilsághoz???
Eltűnik, mert nem fogtad meg semmivel/talált jobbat/kamus volt/nem jössz be neki amúgy külsőleg.
Sőt, ennek még a leszbikussághoz sincs semmi köze.
5/10 A kérdező kommentje:
A képküldésig el sem jutunk, egyébként nem vagyok csúnya, szerintem átlagos vagyok, de rengeteg férfi ismerkedne velem ezért sem értem.
2018. okt. 19. 18:46
6/10 anonim válasza:
Továbbra sem értem, ez mitől stabilság...
Egyszerűen akkor elunja a másik. Remélhetőleg azt a szöveget senkinek nem dobod be amúgy, hogy csomó férfi ismerkedne veled :D :D
7/10 anonim válasza:
Tényleg, mit értesz instabilitás alatt? Azt gondolod, hogy a sok megszakadt beszélgetés oka az, hogy a gyakorin ismerkedő lányok valójában nem is igazán érdeklődnek más lányok felé, csak kiváncsiak? Benne lehet az a pakliban, hogy akik itt ismerkednek, a valóéletben bújkálnak, rejtőzködnek és nagyon félve közelednek. Emiatt sokszor visszakozhatnak is. Ezt eltudom képzelni. A kiváncsi nök száma is elég sok lehet egy ilyen anonim oldalon, akik egy találkozóig már nem biztos, hogy elszeretnének jutni. Vagy amit előttem is felvázolt valaki, hogy egyszerűen nem fogtad meg a másik felet, ezért a névtelenség és arctalanság álarca mögé bújva könnyebben lép le előled minden magyarázat nélkül. Ezzel nem tudsz mit tenni. Gondolom csak itt ismerkedsz és így könnyű olyan véleménytre jutni, hogy a leszbikusok "nem stabilak". Újra felteszem a kérdést: élőben nincs lehetőséged ismerkedni? Talán segítene, ha kicsit tudnál nyitni a való világra is.
8/10 A kérdező kommentje:
Dehogy itt ismerkedem társkereső oldalon. Persze megértem én sem vállalom csak a család előtt, mert sajnos nem városban élek, de egy bizonyos idő után csak bízni kellene egymásban.Sajna nem ismerek élőben senkit. Nem szoktam mondani, de sokan akarnak ismerkedni velem, és már sok embernek feltűnt, hogy nincs pasim, pedig nem vagyok csúnya.
2018. okt. 19. 20:26
9/10 anonim válasza:
Melyik társkereső oldal ez, ha szabad kérdezni? Csak azon az egy oldalon ismerkedsz?
10/10 anonim válasza:
Szia! Esetleg lenne kedved ismerkedni? Hany eves vagy? Milyen tipusu lany vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!