Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok! Eltudnátok fogadni olyan nőt akinek már van gyereke?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem hogy régen hetero volt és leszbikus lett,hanem nem akarta elfogadni hogy az álkapcsolat" stb.. és véletlen becsúszott neki a gyerek?2018. szept. 20. 11:24
1/8 anonim válasza:
Nem, nem tudnám. De csak azért nem, mert nem szeretem a gyerekeket, és engem zavarna egy kapcsolatban. Nem kezdenék ki gyerekes nővel, ezzel megkönnyíteném a saját meg a gyerek dolgát is.
2/8 anonim válasza:
Véletlen becsúcsoszott? Így nem. Miféle nő lehet az ilyen, akinek csak úgy vèletlen becsúszik egy gyerek?És ha még mellettem sem tudja elfogqdni magát és mellettem is becsúszik neki valami?
Ha normális kapcsolatban született neki akkor elfogadnám,persze.
3/8 A kérdező kommentje:
Vagy akkor úgy normális kapcsolatban,ez csak egy példa volt.
2018. szept. 20. 12:48
4/8 anonim válasza:
Ha nagyon szeretném, el tudnám fogadni és segíteném is mindenben
6/8 anonim válasza:
Szerintem igen, de biztos, hogy a gyerek életébe csak akkor lépnék be, ha már nagyon biztos lennék kettőnkben, mert egy gyerek életébe nem lehet csak úgy ki-be lépegetni.
7/8 anonim válasza:
en szemely szerint elfogadnam..szeretem a gyerekeket😍
8/8 anonim válasza:
Ha jól bánik velem, szeretjük is egymást akkor még lehet örülnék is neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!