Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, lennétek kapcsolatban biszex lánnyal?
Figyelt kérdés
Úgy értem, komoly kapcsolatban. Azt vettem észre, a biszexuálisokat sokan a r1bancokkal azonosítják, meg azt hiszik, mivel valaki mindkét nemhez vonzódik, 2x annyi annak az esélye is, hogy elcsábul az illető és megcsalja a párját..
Ti mit gondoltok erről? Kizáró ok lenne? 20l
2018. szept. 15. 18:03
1/17 anonim válasza:
Nem lenne egyaltalan kizaro ok. Ha szeretem ot es o is enegem akkor nem erdekel hogx mi a szexualitasa
2/17 anonim válasza:
Nálam sem kizáró ok ha egyébként megvan az összhang.
3/17 anonim válasza:
egyáltalán nem kizáró ok. szívesen lennék kapcsolatban biszexszel
4/17 anonim válasza:
Persze. Amit írsz, hogy van ez a hú bi, akkor majd tuti megcsal akárkivel/elhagy akárkiért hozzáállás nekem is fura. Szvsz ez aztán tényleg nem a szexualitástól függ, egy leszbikus is elhagyhat akármikor egy másik nőért...
5/17 anonim válasza:
Én biszex vagyok és bevallom, vàgyok néha pasira lány mellett is. Ha ezt valahogy megoldanánk együtt, mindkettőnk érzéseit,igényeit figyelembe véve akkor nekem is van esélyem komolyra?
6/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
Én amúgy az 5.-kel ellentétben tisztelem azt, akivel együtt vagyok és nem tudnék még csak ránézni se más pasira/nőre mellette.
2018. szept. 16. 16:22
7/17 anonim válasza:
nálam nem :D nem hiszem ...
24l
8/17 anonim válasza:
Bisex vagyok :D sose volt még csajom xd mert az elérhetetlenek kellettek xd
Szóval
Jó olvasni ezeket a komikat xd
Amúgy ha leszbi lennék akkor engem nem érdekelne a beállítotsága :D csak az lenne a lényeg hogy viszont szeressen stb :D
9/17 anonim válasza:
#5 ja van esélyed olyan valakivel aki ugyanígy gondolkodik mint te, de őszintén szólva én is biszex vagyok,de nem mennék bele hogy a barátnőm a másik nemmel is legyen.
10/17 anonim válasza:
#5 ellentétje vagyok valamilyen szinten. fiúval járok, de szeretnék néha lánnyal is lenni, amit ő se bánna... 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!