Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, lennétek kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, lennétek kapcsolatban biszex lánnyal?

Figyelt kérdés

Úgy értem, komoly kapcsolatban. Azt vettem észre, a biszexuálisokat sokan a r1bancokkal azonosítják, meg azt hiszik, mivel valaki mindkét nemhez vonzódik, 2x annyi annak az esélye is, hogy elcsábul az illető és megcsalja a párját..

Ti mit gondoltok erről? Kizáró ok lenne? 20l

2018. szept. 15. 18:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
7. Hogy érted? Hogy nem lennél biszex lánnyal, vagy nem jelentene hátrányt a szexualitása?
2018. szept. 17. 15:23
 12/17 anonim ***** válasza:
5%
Nem lennének, legalábbis a nagy többség nem kezd biszexekkel. Le lehet pontozni de ha felmész a pinkre meglát tod, hogy igazam van.
2018. szept. 17. 17:06
 13/17 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest itt a legtöbb embert nem zavarja..Plusz aki emiatt megundorodna tőlem, arra én se vagyok kíváncsi ;)
2018. szept. 17. 18:30
 14/17 anonim ***** válasza:
91%

Leszbikus vagyok, de nem lenne kizáró ok, ha a lány biszex.

Az összhang, a bizalom a legfontosabb.

Ismerek egy lányt, aki biszex és több éve boldog párkapcsolatban él egy leszbikus nővel.

L/L

2018. szept. 17. 18:50
 15/17 anonim válasza:
48%
en biszex vagyok, de jobban vonzanak a nok es egy hetero novel jarok 3eve xddddd eleg bizarr, de igy alakult es boldog kapcsolatban elunk azota is :)
2018. szept. 30. 08:24
 16/17 A kérdező kommentje:
Ahha...
2018. szept. 30. 11:51
 17/17 anonim ***** válasza:
45%
Az a nő nem hetero #15
2018. szept. 30. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!