Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » (meleg kérdés! ) Milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

(meleg kérdés! ) Milyen ajándákot szoktatok venni a párotoknak (vagy milyen ajándékot vettetek a párotoknak ha most nem éltek kapcsolatban)? Szoktak a melegek/leszbikusok virágot venni a párjuknak?

Figyelt kérdés
írjátok meg a korotokat is és a nemeteket

2014. júl. 26. 20:50
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát attól függ. Ha a párom, akkor valamilyen szinte ismerem, szóval olyan ajándékot kap, amit szeret, ami jellemzi... Ha szereti a virágot, akkor miért ne?
2014. júl. 26. 20:57
 2/10 Sowilo ***** válasza:
100%
Egy üveg jó minőségű ital? Általában egy férfi örül az ilyesminek, akár meleg, akár nem.
2014. júl. 26. 21:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

gondold át hogy mit szeret a Te párod :) milyen eseményre adnál neki ajándékot?

a virág mindig jó ötlet ha szereti az illető még hétköznapokon is :)

2014. júl. 26. 21:29
 4/10 A kérdező kommentje:
nincs barátom, csak felvetődött bennem, hogy a meleg párok esetleg virágot vesznek-e egymásnak és kedveskednek-e így szerelmüknek
2014. júl. 26. 21:43
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Mi főleg márkás, vagy szexi alsógatyákkal szoktuk meglepni egymást :P

de én szoktam adni neki valami kézzel készített csecsebecsét is :D

19mf

2014. júl. 27. 10:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Edesseget, sutit mindig vittem neki. A kedvencet megcsinaltam neki tobbszor is. Vettem neki polot, kondizashoz vitaminokat, etrendkiegeszitot. Megleptem egy egynapos kulfoldi kirandulassal. Kapott tolem egy tuzolto alaku vizipisztolyt, akkor latazodott rajta, hogy nagyon elerzekenyult. Vettem neki extra szexi markas alsonadragot :-) Alkoholt is kapott, a kedvencet. Es meg elmex gelt is amikor fajt a fogacskaja. Aprobb hasznos dolgokat: akkutolto, sebtapasz, koromcsipesz.

Tole kaptam rengeteg edesseget. Es Ot magat :'(

Rengeteg vitamint kondizashoz. Szakitas elott par hettel viragot.

24 F meleg

2014. júl. 27. 13:41
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze, simán vettem neki virágot, édességet csak úgy, mert tudtam hogy szereti és épp eszembe jutott róla. Kívülről megnézve gondolom furcsa lehet, mert valahogy eddig úgy sikerült, hogy alacsonyabbb és fiúsabb is volt nálam a párom. Számomra természetes.

Ékszert, könyvet, ruhafélét, kapott nagyobb ünnepekre.

24 / LL

2014. júl. 27. 13:53
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nemtudom de ha nekem virágot hozna egy fiu*-* akkor nagyon örülnék neki:D fiu/meleg
2014. júl. 27. 14:51
 9/10 anonim ***** válasza:
89%

egyszer vettem virágot a pasimnak,nem volt tőlle elragadtatva...

álltalában csokit kap,azt megeheti a testemrőll.

2014. júl. 27. 18:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én párom szuper romi, ezért amikor virág csokrot vettem neki névnapjára, megtiltotta,(ez még nem a romi rész) hogy többet ilyet tegyek és azt mondta, hogy csak élő virágot fogad el tőlem, mert az mindig rám emlékezteti majd, ha rá néz. Viszont a csokor elhervad. :3 Olyan boldog voltam mintha én kaptam volna ajándékot. És már mellesleg tele van cserepes virággal a szobája...

21/f/m

2014. júl. 28. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!