Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolatban lévő meleg srácok! Ti szoktatok irigykedni, ha a párotoknak nagyobb a pénisze?
Nem volt még sosem ilyen. Én nekem mindegyik exemnek megfelelt a mérete. Én meg full passzív vagyok, így nem lényeg mekkora, és a partneremnek is mind1, mivel nem csinál vele semmit :D
Annyira érdekel a méret, hogy ne legyen neki nagyon kicsi, meg ne legyen nagyon nagy.
Nem, hisz még nem találkoztam olyannal, akié nagyobb lett volna.:D
#2 - Mi tudunk aludni, de ti a sok utálkozás miatt úgy fest, hogy nem. Neked is elmondom, hogy a természet az az univerzum, ami abban létezik, az pedig természetes. Tehát természetellenes következésképp nem létezik. A felfogásoddal ellentétes létezhet, de ez magadon kívül senkit nem kell hogy érdekeljen. Szóval inkább aludj, mintsem itt értetlenkedj:D
Aki ilyenért írígykedik az nem szereti a másikat igazán.
Hiszen épp az a kapcsolat szó lényege,hogy elfogajuk a másikat testestől lelkestől......
Én aktív vagyok, a páromé kicsit nagyobb, de szó sincs irigykedésről. Neki az én farkam (és vele együtt ugye a méretem) tetszik, nekem pedig az övé. Imádom fogni az övét, jól áll a kezemben :)
m F/28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!