Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vállaljátok fel idegenek előtt hogy leszbikusok vagytok?
Most idegenek vagy munkahely,család,barát előtt?
Idegenek előtt sehogy, milyen debil már aki úgy jár az utcán hogy leszólít embereket,hogy "figyelj már,lestbikus vagyok". Vagy írjuk a homlokunkra vagy hogy képzeled ezt az idegenezést?
Munkahelyen az tudna akinek köze van hozzá, a többi le van szrva.
Anyukám kivételével a család is le van szrva.
A lúzer pasik,akiket itt annyira vehemensen szoktak védeni, sokszor "bántottak már érte"
Senki sem védi őket te szoktad mindenből ezt leszűrni. Abból is ha valaki nem gyűlöl mindent és mindenkit aminek köze van a pasikhoz azt te már úgy fogod fel hogy védik őket. Plusz te érzed szükségességét annak hogy minden válaszodban benne legyen mennyire utálod őket. Most is benne se voltak a kérdésben, te meg felhozod, hogy mindenáron elmondhasd itt is milyen lúzerek, és mennyire védik őket, amikor nem is kapcsolódtak a kérdéshez. :D Na mindegy is.
Idegenek előtt nem vállalom fel, se munkahelyen. Caládból a nővéreim tudják, ők jól fogadták, másnak egyenlőre nem akarom elmondani. Barátaim a közeliek tuudják.
Idegenek előtt, utcán, kávézóban időpont, helyzet és ország függő. Estefelé, külföldön és búcsúzáskor jobban.
Családból csak húgom tudja. Apa nem él, anya homofób, de jelenleg függök még tőle, ezért titkolom. Távoli rokonokkal kapcsolatban sosem merült még fel, hogy elmondjam nekik, nem is tervezem.
Barátok tudják.
Egyetemen több csoporttárs is tudja. Munkahelyen, már ha lehet annak hívni az irodánkban mindenki tudja, távolabbi munkatársak nem tudják.
Csak anya bánt azzal indirekten, hogy napi szinten szidja a melegeket. A legtöbb ember közömbös. A barátok meg szeretnek minket a párommal, mert mi vagyunk a társaságból a legrégebb óta együtt úgy, hogy még sosem szakítottunk.
Utcán, nyilvános helyen, stb. fogjuk egymás kezét, ha úgy adódik, puszit is adunk egymásnak, megöleljük egymást, de minden az ízlésesség határán belül marad.
Utazás közben jobban figyelünk a többi utasra és a szemérmességre, mert nekem is utálatos csókolózó-pettingelő párokat látni, és beleképzelem magam más emberek helyébe. Viszont a tömött villamoson vagy buszon bármikor beállok a barátnőm és más emberek közé, hogy ne nyomják össze, és fordítva (én vagyok a kisebb).
A munkahelyemen ez nyílt titok, a hozzám közelállók tudják, a többieknek meg valahogy kiszivárgott, de senki sem bánt érte.
A család mindkét oldalról jól fogadta, ahogy a barátok is. Szerencsés helyzetben vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!