Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, mit tennétek, ha a barátnőtök nem akarna titeket felvállalni a családja előtt?
Biszex vagyok, a családom pedig nagyon homofób...Talán az apámról tudom elképzelni, hogy ha napokba/hetekbe telne is, megbékélne vele, de az anyám és a testvéreim tuti egy életre meggyűlölnének és kitagadnának, ha bejelenteném egyik nap, hogy a lányokat is szeretem és pl. épp kapcsolatban is vagyok eggyel..
Még a szüleimnél lakom, szóval emiatt se lenne szerencsés. Ti hogy reagálnátok, ha a barátnőtök hasonló okok miatt nem akarna otthon bemutatni titeket, de mindenki más előtt (tehát barátok, munkatársak, iskolatársak, stb. előtt) nem titkolná, hogy veletek van?
Én senki előtt nem vállalnám be,csak a szűk baráti körben osztanám meg. Másoknak mi a franc köze van a szerelmi életemhez? Munkatársak? Pff XD
Ha már ott tartanánk hogy összeköltözünk, akkor várnám el hogy elmodja a párom a családjának
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!