Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, mit tennétek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, mit tennétek, ha a barátnőtök nem akarna titeket felvállalni a családja előtt?

Figyelt kérdés

Biszex vagyok, a családom pedig nagyon homofób...Talán az apámról tudom elképzelni, hogy ha napokba/hetekbe telne is, megbékélne vele, de az anyám és a testvéreim tuti egy életre meggyűlölnének és kitagadnának, ha bejelenteném egyik nap, hogy a lányokat is szeretem és pl. épp kapcsolatban is vagyok eggyel..

Még a szüleimnél lakom, szóval emiatt se lenne szerencsés. Ti hogy reagálnátok, ha a barátnőtök hasonló okok miatt nem akarna otthon bemutatni titeket, de mindenki más előtt (tehát barátok, munkatársak, iskolatársak, stb. előtt) nem titkolná, hogy veletek van?

2018. szept. 30. 00:16
 1/3 anonim ***** válasza:
76%

Én senki előtt nem vállalnám be,csak a szűk baráti körben osztanám meg. Másoknak mi a franc köze van a szerelmi életemhez? Munkatársak? Pff XD

Ha már ott tartanánk hogy összeköltözünk, akkor várnám el hogy elmodja a párom a családjának

2018. szept. 30. 01:10
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Tiszteletben tartanám a döntését.
2018. okt. 2. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi már egy éve vagyunk együtt a barátnőmmel, de csak az egyik báttya tudja, hogy ki is vagyok valójában, hiába járok hozzájuk 1-2 havonta. 😅 Nincs semmi gond, jól működik a dolog csak óvatosnak kell lenni. Így nagyobb a békesség, apja még a végén bezáratná valami intézetbe... Őszíntén néha nagyon rossz tud ez lenni, mert pl. az instáján vagy bármelyik másik netes felületén én egyszerűen nem létezem, hiába vagyunk már egy éve együtt. Ilyen esetbe figyelj arra, hogy a barátnőd ne érezze úgy, hogy szégyelled és azért nem. (Pl. ártatlan képeket azért rakj ki, ami a barátnődnek+ baráti körödnek egyértelmű, de a rokonaid azt gondoljak, hogy csak barátok vagytok) De egyébként én teljes mértékben elfogadom és tiszteletben tartom a párom döntését, sőt jobb is így. Pl. így jóba vagyok a családjával, amúgy meg be sem tehetném a lábamat sajnos. :)
2020. jan. 11. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!