Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, biszex lányok!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, biszex lányok! Milyen hosszúak az ujjaitok?

Figyelt kérdés
A kérdésem oka, hogy többször is láttam már kiemelve egy bizonyos stone butch kétségbeesett kérdését, miszerint 6-7 cm-esek az ujjai, amivel úgy gondolja nem lehet kielégíteni egy nőt sem. Egyfajta "statisztikát" szeretnék felállítani a segítségetekkel, hogy mekkorák az átlag ujj méreteitek. Hátha így az ő lelke is megnyugszik és rájön most már több év kétségbe esett kérdéskiemelés után, hogy nem a méret a lényeg.

2018. szept. 23. 02:01
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
Nagyon hosszú
2018. szept. 23. 02:03
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Lol, ez olyan, mint pasiknál a péniszméregetés, bár itt kimondottan nemes a cél. A kedvedért lemértem vonalzóval, az én ujjaim is elég picikék, 7,5 cm a középső ("kapd be") ujjam. Habár engem lehet be se tudsz számítani a statisztikába, mert az említett szándék kapcsán még nem volt használatban.
2018. szept. 23. 06:04
 3/9 anonim ***** válasza:
7,5 és 8 cm a két ujjam, amit erre a célra használok. De magamnak nem szeretem csinálni, rövidek és csontosak :(
2018. szept. 23. 09:08
 4/9 anonim ***** válasza:
Nekem 6,5 és 7 cm. Nem világbajnok méret de cserébe ügyesek :D
2018. szept. 23. 10:30
 5/9 A kérdező kommentje:
#5 Nem vagyok kiéhezett pasi. Ugyan mire éheznék ki, ha férfi lennék? Leszbikusok ujjméreteire? Ezt te sem gondolod komolyan. :) Egyszerűn már már komikus számomra ez a stone butch által kiírt kérdés, amit talán még most is ki van emelve. Valahogy megihletett, hogy nosza akkor mérjük le milyen hosszúak az ujjaink, és nyugtassuk meg az illető lelkét, hogy valójában tök átlagosak a méretei. Köszönöm annak, aki eddig megosztotta. Folytatnám akkor én is a listát. Nekem 7,5-8 cm.
2018. szept. 23. 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Jahj, tehát ez a péniszméregetős kérdések leszbikus verziója. :D

Nekem is 7.5-8 cm körül van amúgy, ha ez megnyugtat. De itt is, a technika számít, nem a méret.

2018. szept. 23. 18:57
 7/9 anonim ***** válasza:
Valamivel 8 cm fölött, de nagy kezeim vannak, konkrétan nagyobb mint néhány férfiismerõsömé :D
2018. szept. 23. 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:

Középső: 8,5

Gyűrűs: 8

Mutató: 7 felett kicsivel

Nem mintha annyit számítana az az 1-2 cm, bár nem tudom...

2018. szept. 24. 20:26
 9/9 anonim ***** válasza:

Középső 9

Mutató 8

Gyűrűs 8 és fel

2018. szept. 24. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!