Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Csajok, mi lehetne a megoldás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, mi lehetne a megoldás?

Figyelt kérdés

Tetszik egy csaj.. Nagyon.. És ez plátói :(

Nem tudom kiverni a fejemből.. Mit tegyek? (Próbálok ismerkedni de nem jön össze sehogy sem..)

2018. okt. 7. 18:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
50%
Ameddig én sem idiótázlak, addig te sem. Tartsd tiszteletbe az én vélemenyemet is, senkit nem basztam le, téged sem, csak is kizárólag a véleményemet írtam le.
2018. okt. 7. 21:27
 12/18 anonim ***** válasza:
Öö, bocsánat az offért és amiért közbeszólok, de szerintem az 52 százakélon állónak lett e megszólítás címezve, utolsó.
2018. okt. 7. 21:30
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
Velem is volt ilyen csak sajnos én már soha nem ismerhetem meg őt mert nyár elején öngyilkos lett a kiszemelt lány :(
2018. okt. 7. 22:11
 14/18 anonim ***** válasza:
46%

ma 22:11

Uh..., légy nagyon erős!

2018. okt. 7. 22:26
 15/18 anonim ***** válasza:

Nők vagyunk nem "csajok". Ha ilyen paraszt vagy ne csodálkozz hogy nem kellessz a "csajnak".

Ha meg nem tudod kiverni a fejedből akkor ne verd ki és kész . Ìgy 13 évesen még hihetetlen lehet, de képzeld el,hogy nem fogsz mindenkivel nyalakodni aki megtetszik neked😷

2018. okt. 8. 10:48
 16/18 A kérdező kommentje:

Szögezzük le hogy elmúltam 18! (21 éves vagyok!)

Nem vagyok egy kis tini aki azt sem tudja hogy mi van és nyálát veri minden egyes szemből jövő csajra (bocs legyen inkább nő, mert neked nem tetszik a "csajszi" kifejezés!)

Nem ilyen választ vártam :/ de semmi nincs úgy ahogy akarom :D

Nyilván nem fogom elküldeni egy full idegen embernek a PRIVÁT facebook oldalamat!

Meg szeretnék győződni hogy kinek adom ki a saját adataim!

Nyilván jogosan várod a linket, mert azt mondtam hogy belinkelem ide.. De rájöttem hogy ez nem lenne így jó, mert ki tudja? Lehet egy kanos pali nézegetné az oldalam..

Szóval érts meg ezen a téren arra kérlek

2018. okt. 8. 15:32
 17/18 A kérdező kommentje:
#9*
2018. okt. 8. 15:52
 18/18 anonim ***** válasza:
Nekem is tetszel
2018. okt. 13. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!