Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, mi lehetne a megoldás?
Tetszik egy csaj.. Nagyon.. És ez plátói :(
Nem tudom kiverni a fejemből.. Mit tegyek? (Próbálok ismerkedni de nem jön össze sehogy sem..)
Velem is volt ilyen. Az ismerkedés jó megoldás, de nehéz. Nem fog első probára sikerülni :D de így nagyobb az esély, arra, hogy ha nem is találod meg azt a személy aki jobb nála, de legalább valamilyen szinten leköt és beszélgetsz más emberekkel is. Szimplán már csak az is jó, ha elmondod valakinek mit érzel éppen.
Második lehetőség pedig az idő, idő, idő.. Tipikus mondat.
Ha gondolod írhatsz, szívesen beszélgetek mindenkivel :) 18/L
Kamu szaga van... :D
A pasik jönnek elő ilyen sablonos szöveggel, nem 1 ilyennel találkoztam már és kiderült hogy pasik írkálnak ilyeneket
De jó lenne ha kamu lenne..
Depressziós is vagyok, ez miatt kapom a gyógyszereket stb..
Hidd el én lennék a legboldogabb ha kamu lenne
És lányka vagyok...
Azóta se linkel... ha linkelne is, kíváncsi vagyok az ott található képekre, mennyire kamu gyanúsak!
52%-os, kezdjük ott, hogy te se biztos, hogy nő vagy :D
Másrészt a személyigazolványát véletlenül ne fotózza le csak külön neked, hogy elhidd, nem te vagy az egyetlen leszbikus eme oldalon? Esetleg az anyakönyvi kivonatát?
Idióta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!