Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás arra, hogy ne akarjam kipróbálni egy lánnyal/nővel kíváncsiságból? L
Figyelt kérdés
Nem azért mert undorodnék vagy bármi más, és nem is lenne kihasználásnak nevezni mert mindent megbeszélnék a másikkal, de akkor se kalandoznék csak úgy, viszont a gondolataimban átkozottul gyakran van ez a vágy, gondolat. :/2018. jún. 23. 22:47
1/12 anonim válasza:
El tudod nyomni egy ideig, de a gondolat motoszkálni fog a fejedben, amíg ki nem próbálod.
Tudom, mert én is így vagyok vele.
2/12 anonim válasza:
Nyugi,bennem is van ilyen. Másokkal vagyok.
3/12 anonim válasza:
De egyszer szerintem majd kipróbálom.
4/12 anonim válasza:
Mért akarnád elnyomni? Tedd meg és kész ne legyenek gátlásaid egyszer élsz ;)
5/12 anonim válasza:
Keress magadnak egy csúnya nőt és kérdd meg, hogy előtte 3 napig ne zuhanyozzon. (Utána egy ideig nem fog kísérteni a vágy...) :D
6/12 anonim válasza:
Van hogy néha megölne vagy csak jól elverne pár ember egy másikat. De nem teszi, mert van benne tartás.
Ezzel is lehet így csinálni. Követheted a vágyaid, amik visznek amerre akarnak vagy követhetsz egy akaratot, mondjuk a saját elveidet. Vagy másokét.
7/12 anonim válasza:
Mindig vissza fog jönni a gondolat amíg ki nem próbálod. Tapasztalat...
8/12 anonim válasza:
Én ha rávenném magam, hogy kipróbáljam egy nővel, csak olyannal lennék, aki ápolt és maximálisan vonzónak találok.
9/12 anonim válasza:
Hát én is nagyon szívesen kipróbálnám, de csak kiváncsiságból. Sokat gondolok erre, fantáziálok milyen lenne. De egyébként érzelmileg meg abszolút nem tudnék vonzódni egy nőhöz. Szerintem a nők 90%-ában van egy kis biszex hajlam, én nem nyomnám el a helyedben, hanem kipróbálnám, ha tehetném :) Sok mindent elfojtottam magamban, sok szexuális vágyam, és már rosszul voltam magamtól. Aztán beláttam, hogy én ilyen vagyok, erre és erre izgulok és pont, nem tehetek ellene semmit, de már nem is akarok. 20L
10/12 Dorin_P válasza:
Nem vagy egyedül.
Én is szívesen kipròbálnám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!