Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kíváncsiságból csókolóztam egy barátnőmmel és azóta csak rá tudok gondolni, de barátom is van! Mit tegyek?
Egyszerűen nem tudok másra figyelni, egész nap rajta jár az eszem, intim helyzetekben képzelem el magunkat, alig tudom vissza fogni magam ha a közelemben van. Tegnap este még vele is álmodtam...
25/N
Lehet, hogy csak a fantáziád csal meg, tudod, valahogy a fantázia általában jobb mint a valóság, ezért van az a nagyon intenzív plátói szerelem amíg nem ismerik az emberek egymást aztán elmúlik mert közelít a valósághoz.
Az biztos, hogy ne fogd vissza magad, egyszer élsz, egyszer van ez a pillanat, és ki tudja mi merre visz. Ne félj, se attól hogy valakit megbántasz, vagy hogy megbánod, csak csináld amit érzel. (én három hónapon keresztül vívódtam egy hasonló esettel, mindent átgondoltam, odaálltam elé és... sutty. semmi nem számított amit gondoltam, jól egymásba gabalyodtunk és azóta is együtt vagyunk... nemsokára összeköltözünk.. szóval ki tudja mi merre visz)
Keresdfel és smárolj vele ujra. Lehet hogy csak az ujdonság élménye ragadott magával és 2.szer már nem lesz olyan mámoros.
Vagy mégjobban ràmozdulsz de akkor viszont lekéne zárni a kapcsit a sraccal,és belevetni magad a leszbi kapcsolat épitésbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!