Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Kíváncsiságból csókolóztam...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kíváncsiságból csókolóztam egy barátnőmmel és azóta csak rá tudok gondolni, de barátom is van! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem tudok másra figyelni, egész nap rajta jár az eszem, intim helyzetekben képzelem el magunkat, alig tudom vissza fogni magam ha a közelemben van. Tegnap este még vele is álmodtam...

25/N

2018. jún. 6. 21:36
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Beszéld meg a pároddal hogy te mit szeretnél és ha igazán megért akkor éld meg vágyaidat !
2018. jún. 6. 21:47
 2/10 anonim ***** válasza:
61%
Vedd rá barátnőd a közösre ahol ketten lehettek aztán meglátod hogy hirtelen fellángolás vagy más
2018. jún. 6. 21:50
 3/10 A kérdező kommentje:
És mi lesz ha utána màr nem fognak kelleni a pasik? Az eset óta csak a nőre vagyok rákattanva🤐 Van egy kollégam,aki iszonyú jóképű pasi,de az eset óta felé sem néztem.🤢
2018. jún. 6. 21:52
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Más is járt már igy... innentől kezdve nem biztos hogy kitudod verni a fejedből próbáld ki nem vesztes semmit... max lesz egy jo délutánod ha nem is tobb
2018. jún. 6. 21:54
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
Mi lesz? Nem hiszem hogy ez történne, bár velem ez volt. De őszintén szólva örülök neki. Gondolom téged megijeszt ha ez előfordulna, de akkor úgyse tudsz mit tenni ellene. Vagy igen de a boldogságod árán.
2018. jún. 6. 22:00
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Velem is hasonlóan esett meg az első élményem lánnyal, aztán csak az járt a fejemben és tovább is mentem, azóta vissza se néztem a pasik felé 22L
2018. jún. 7. 00:58
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Ő hogy áll a dologhoz? Te mit szeretnél? Kalandot, kapcsolatot? Először magadban tisztázd le a dolgokat, tudod egyszer élünk, ha most nem lépsz, lehet örökre benned marad a mi lenne ha kérdés és a vágy. De próbáld meg úgy megoldani a helyzetet,hogy korrekt vagy a barátoddal és a kiszemelt lánnyal is.
2018. jún. 7. 16:31
 8/10 Egy Zsófi nevű lány ***** válasza:
93%

Lehet, hogy csak a fantáziád csal meg, tudod, valahogy a fantázia általában jobb mint a valóság, ezért van az a nagyon intenzív plátói szerelem amíg nem ismerik az emberek egymást aztán elmúlik mert közelít a valósághoz.

Az biztos, hogy ne fogd vissza magad, egyszer élsz, egyszer van ez a pillanat, és ki tudja mi merre visz. Ne félj, se attól hogy valakit megbántasz, vagy hogy megbánod, csak csináld amit érzel. (én három hónapon keresztül vívódtam egy hasonló esettel, mindent átgondoltam, odaálltam elé és... sutty. semmi nem számított amit gondoltam, jól egymásba gabalyodtunk és azóta is együtt vagyunk... nemsokára összeköltözünk.. szóval ki tudja mi merre visz)

2018. jún. 9. 00:06
 9/10 anonim ***** válasza:
95%

Keresdfel és smárolj vele ujra. Lehet hogy csak az ujdonság élménye ragadott magával és 2.szer már nem lesz olyan mámoros.

Vagy mégjobban ràmozdulsz de akkor viszont lekéne zárni a kapcsit a sraccal,és belevetni magad a leszbi kapcsolat épitésbe.

2018. jún. 24. 15:57
 10/10 anonim ***** válasza:
Nyald ki!
2018. jún. 25. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!