Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Néha le szoktatok feküdni férfiakkal is, puszta kíváncsiságból?
Biszex vagyok de nem kell leszbikusnak lennem hogy tudjam hogy a válasz nem. Ne haragudj de ez egy nagyon hülye kérdés. Egy 100%-ban leszbikus hogy feküdne már le néha pasikkal? Persze leszbikus de azért alkalmanként szexel férfiakkal is. De azért leszbikus aki cseppet se vonzódik hozzájuk. xdddddddd
A másik meg hogy attól még miért ne beszélgethetne, barátkozhatna férfiakkal?? Istenem, ember végiggondoltad te ezt a kérdést?
Nem vagyok érintett a kérdésben, viszont természetes adottsága miatt a férfi nagyobb élvezetet tudhat okozni egy nőnek, mint valami más. Szóval a kérdés jogos. A farok pont bele illik, jó érzés lehet, attól függetlenül, kihez vonzódnak a csajok. Ennyivel semmilyen tárggyal sem próbálják ki, gondolom, mert azzal ugyanúgy gond van, mint a férfi farkával. Szóval bele nem mehet semmi, mert ez a leszbikusságnak ellentmond?
Teljesen jogos a kérdésed, kérdező! Más kérdés, lennének-e akkora állat férfiak, akiknek tök mindegy, mibe izéli bele a farkát, és vonzódik-e egyáltalán hozzá a nő.
"természetes adottsága miatt a férfi nagyobb élvezetet tudhat okozni egy nőnek, mint valami más."
Igen, a hetero nőknek. De egy leszbikus (aki tényleg az) rosszul lesz, elhányja magát tőle. Felőlem akármekkora élvezetet okozhat, hányingerem lesz a pénisztől és soha de soha nem feküdnék le egy férfival mert szabályosan taszít még a gondolata is, egyszerűen undorodnék magamtól. És ha valaki leszbikus az ugyanígy gondolja.
"Nem vagyok érintett a kérdésben, viszont természetes adottsága miatt a férfi nagyobb élvezetet tudhat okozni egy nőnek"
Hát igen, tényleg nem vagy érintett a témában :DDD
Bammeg, mennyi okoskodó van itt xD
Viszont mindazokkal egyetértek, akik azt állítják, egy leszbikus lány soha nem fekszik le pasival.
Én sem feküdnék le egy pasival sem, semmi pénzért!
L/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!