Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Néha le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Néha le szoktatok feküdni férfiakkal is, puszta kíváncsiságból?

Figyelt kérdés
Nem biszexeket kérdezek, hanem 100%-ban leszbikus lányokat, már ha léteznek ilyenek. Hogyan viszonyultok a férfiakhoz? Jó haverokat, jó barátokat láttok bennük, esetleg ritkás szexpartnert, mit exotikum, esetleg az égvilágon semmi kapcsolatra nincs szükségetek, még beszélgetni sem beszélgettek férfiakkal?

2017. júl. 29. 13:23
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy most hogy ezt így leírtam, hihetetlen hogy erről vitatkozni kell, azt hittem ez azért minden ember számára evidens. Úgy tűnik tévedtem, van akinek ezt is magyarázni kell.
2017. júl. 29. 21:32
 22/43 anonim ***** válasza:
2%

Tudományos felmérések igazolják,hogy a heteró férfiak több mint fele élete folyamán legalább egyszer kapcsolatba kerül más férfival, ezen nincs mit cáfolni. Az ismerőseim közül szinte mindenki elcsábult már fiúval legalább egyszer, mind nős férfiak,családos apukák,társkeresőkön is bődületesen sok házas férfi keres titokban férfi partnert...Több mint amennyi ténylegesen heterónak valja magát. A kérdés, hogy ez miért zavar téged/egyeseket;-)

12-es,és 17-es, 30/F

2017. júl. 29. 21:36
 23/43 anonim ***** válasza:
84%
Egyrészt elég undorítónak találom hogy házas férfiak férfiakkal csalják a feleségüket de nem ez most a lényeg. Egy szó mint száz aki heteró az nem csábul el férfinak, ezt takarja a heteró kifejezés és jöhetsz itt nekem a tudományos felméréseiddel. Tényleg nem értem mit olyan nehéz ebbe felfogni de nem ismétlem el többször magam.
2017. júl. 29. 21:54
 24/43 anonim ***** válasza:
97%
Jólvan akkor dugasd magad pasikkal a feleséged mellett és közben hívd magad heterónak ha ettől jobban érzed magad, de azért nem kell mindenkire ráerőltetned a véleményedet.
2017. júl. 29. 22:00
 25/43 anonim ***** válasza:
14%

Mi bajod van 84%-os?:D Vicces, hogy pont egy ilyen kérdés alatt véded a heteró szó minőségét:D Ti sem értitek, hogy a leszbikusok nem próbálnak ki semmit pasival, aki igen,az már nem leszbikus, akkor miért vagytok felháborodva fordított helyzeten,gondolkodásmódon? Ezt meg én nem értem...

L/N

2017. júl. 29. 22:05
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Már miért ne érteném?

Akkor bemásolom az első válaszom amit ehhez a kérdéshez írtam:

"Biszex vagyok de nem kell leszbikusnak lennem hogy tudjam hogy a válasz nem. Ne haragudj de ez egy nagyon hülye kérdés. Egy 100%-ban leszbikus hogy feküdne már le néha pasikkal? Persze leszbikus de azért alkalmanként szexel férfiakkal is. De azért leszbikus aki cseppet se vonzódik hozzájuk. xdddddd

A másik meg hogy attól még miért ne beszélgethetne, barátkozhatna férfiakkal?? Istenem, ember végiggondoltad te ezt a kérdést?"

2017. júl. 29. 22:07
 27/43 anonim ***** válasza:
100%

"Ti sem értitek, hogy a leszbikusok nem próbálnak ki semmit pasival,"

Konkrétan ezt magyarázom délelőtt egy óta. :D

2017. júl. 29. 22:10
 28/43 anonim ***** válasza:
20%

"Ezt magyarázod DÉLUTÁN egy óta".

Oké, ez te vagy, de ebben a kategóriában minden 10.kérdező és minden 2.válaszoló nem érti a leszbikus szó jelentését, ellenben a heteróét úgy látom mimdenki azonnal érti...Akkor úgy fogalmazok, hogy ez a kettős mérce mitől van? Leszbikus nőnek csenttintésre kötelező lefeküdni pasival, meg a kedvében járni, de ha egy heteró pasi "néha, kíváncsiságból" lefekszik más pasival az a 3.világháború...Na ezt nem lehet érteni...

L/N

2017. júl. 29. 22:20
 29/43 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg? Érdekes én meg pont fordítva tapasztalom. De mindegy ne foglalkozzunk inkább velük.
2017. júl. 29. 22:29
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

Megint a fogalomzavar a probléma. Meg megint kijön, hogy igazából nem jók ezek a skatulyák, mert inkább skála van. (Kinsey-skála)

Na mármost.. Aki saját nemével élvez valamilyen erotikus dolgot az NEM heteroszexuális! Mikor értitek meg? Sok ember van, aki hozzá sem bírna érni a saját neméhez úgy.. Ők a heterók. Vagy az a férfi aki néha popóba dugatja magát, meg az a lány aki néha puncit nyal - heterók.. Akkor minek nevezzük azt aki sosem él át semmit a saját nemével? Akkor ők az überheterók? Tudom, hogy fáj elismerni sokaknak hogy biszexuálisak (minimum).

2017. júl. 29. 23:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!