Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal nemsokára le fogok feküdni, szokta ujjazni a fenekem, de még az ujja is alig fér be. Mi lesz ha a farkát tolja be? Jó castag van neki.
őőő most fogjátok először csinálni punciba is? nem kell elsietni...először a másik lyukat fedezzétek fel...
am análnál több dolog is fontos! megfelelő higiénia, izgatás, síkosítás, tágítás, odafigyelés...
tehát nem az, hogy előveszi és bevágja...
ja bocs, nem néztem a kategóriát :)
ez az új rendszer nekem még új :D am is a kulcsszavakat nézem amik itt nem is lettek megadva :)
akkor csak az üzenetem a második felét vedd figyelembe :)
Uni/passzívként kérdezem, hogy van olyan, akinek az ujjazás bejön??? Mert nekem szó szerint fáj, ha a párom ujjaz, viszont a farkával állati jó érzés, ha dug...
25F m
"Le fogok feküdni vele". Ez kötelező dolog? Szerintem ha félsz attól hogy fáj, várjatok egy kicsit, fonto hogy el tudj lazulni és SÍKOSÍTÓ! ne felejtsétek.
Lehet hogy előtte óvatosan ki kéne próbálnod pár egyszerűbb játékszert, hogy kitágítsd magad, de a párod is csinálhatja előjátékként. :) Remélem segítettem.
Férfi,32 (meleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!