Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal le szeretnénk feküdni, de a fogamzásgátlással nem vagyunk egy véleményen. Mit tegyek?
Ne hallgass rá! De ezt tudnod kéne...Sose végződik jól az,hogy majd vigyáz... Ne higgy neki. Egyszerűen nem tud vigyázni... Biológiailag képtelenség. Teherbe fogsz esni.
Mindenképp használjatok óvszert.
Lehet olyan hüvelykúpot kapni...amit ha felteszel és elolvad benned akkor az hű de szuper és véd mindentől. Nos...ezt még nem próbáltam,de nem is szeretném. És ha még nem feküdtetek le...akkor neked sem ezzel kéne kezdeni. Én mindenképp ajánlom a gumit. Semmi rossz nincs benne. Lehet már annyi félét kapni,hogy a barátod is jól érzi majd magát nem csak Te.
A majd "vigyázok" az csak elméleti színten igaz.
Nem kell ahozz benned elmennie, hogy terhes legyél.
Vagy gumi, vagy nincs szex. Ennyi.
És ha már írtad, hogy "hallgassak rá?" akkor hallgatni fogsz rá.
Nem tudom hány éves vagy, de még nem vagy tisztában a teherbeesés lehetőségeiről. Max adok neked 17 évet, de ezzel túloztam!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!