Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Néha le szoktatok feküdni férfiakkal is, puszta kíváncsiságból?
"Nem egy agymosott leszbit ébresztettem rá a tényre, hogy imádják a bránert. ;)"
Aha hát hogyne...:DDDD
Én heteró férfi vagyok, szép menyasszonyom van, mégis kell néha férfi is, és ezzel nincs is semmi baj, nagyon sok heteró ismerősöm így van vele! Az az igazság, hogy az evolúciós ösztönök azt diktálják, hogy nőkkel feküdjünk le az utódnemzés céljából, ami így helyes, de nekünk is ugyanolyan élvezet egy pénisz a pénisz! Nem hiába ott a prosztata! Időnkent szükségünk van rá, hogy egy másik férfi keményen megfarkaljon! Sokáig elítéltem a homoszexualitást, de egy meleg férfi ráébresztett, hogy milyen jó is pénisz. Ettől heteró vagyok, mert nőkbe szeretek bele, de rengeteg férfi próbálja ki a saját nemével is, ezt a kutatások is igazolják, a házas ferfiak 76%-ának volt élménye másik férfival, csak sajnos sokan tagadják, pedig ez nagyon jó dolog, azóta rengeteg meleg barátom van, a többi heteró baráom is elfogadja és szereti őket, közülük is sokank vettek el a popsiszüzességét!
30/F/heteró
Ezzel nincs semmi baj azonkívül hogy megcsalod a menyasszonyod, egészségedre DE nem vagy hetero. Hogy lennél már az?
Heteroszexuális=az ellenkező nemhez vonzódás. Te a saját nemedhez is vonzódsz. Nem az számít hogy csak nőkbe tudsz szerelmes lenni, képes vagy pasikkal seggbekuratni magad mégis mitől lennél akkor heteroszexuális?
Nem nem poén,ez az igazság, rengeteg férfi vonzódik a saját neméhez titokban, a heteró ferfiak több mint felének volt férfival kapcsolata, akkkor mire a csipogás?Amúgy pont a legnagyobb homofóbok a farok legnagyobb hódolói;-)
12-es.
"a heteró ferfiak több mint felének volt férfival kapcsolata"
Nem, heteró férfiaknak nem volt kapcsolata férfival mert ha volt akkor az nem heteró. Most komolyan ezen mit nem lehet érteni?
"Amúgy pont a legnagyobb homofóbok a farok legnagyobb hódolói;-) "
Ez legalább igaz. A homofóbok sokszor azért annyira homofóbok mert titokban melegek. De ez nem kapcsolódik most ide.
Utolsó válaszoló egyetértek.
(De én leugattam a kérdezőt és ugyanúgy a 12est.) Ezt magyarázom hogy a heteró pasik nem feküdnének le soha pasikkal ahogy a leszbikus nők se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!