Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Néha le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Néha le szoktatok feküdni férfiakkal is, puszta kíváncsiságból?

Figyelt kérdés
Nem biszexeket kérdezek, hanem 100%-ban leszbikus lányokat, már ha léteznek ilyenek. Hogyan viszonyultok a férfiakhoz? Jó haverokat, jó barátokat láttok bennük, esetleg ritkás szexpartnert, mit exotikum, esetleg az égvilágon semmi kapcsolatra nincs szükségetek, még beszélgetni sem beszélgettek férfiakkal?

2017. júl. 29. 13:23
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
94%

"Nem egy agymosott leszbit ébresztettem rá a tényre, hogy imádják a bránert. ;)"

Aha hát hogyne...:DDDD

2017. júl. 29. 17:35
 12/43 anonim ***** válasza:
28%

Én heteró férfi vagyok, szép menyasszonyom van, mégis kell néha férfi is, és ezzel nincs is semmi baj, nagyon sok heteró ismerősöm így van vele! Az az igazság, hogy az evolúciós ösztönök azt diktálják, hogy nőkkel feküdjünk le az utódnemzés céljából, ami így helyes, de nekünk is ugyanolyan élvezet egy pénisz a pénisz! Nem hiába ott a prosztata! Időnkent szükségünk van rá, hogy egy másik férfi keményen megfarkaljon! Sokáig elítéltem a homoszexualitást, de egy meleg férfi ráébresztett, hogy milyen jó is pénisz. Ettől heteró vagyok, mert nőkbe szeretek bele, de rengeteg férfi próbálja ki a saját nemével is, ezt a kutatások is igazolják, a házas ferfiak 76%-ának volt élménye másik férfival, csak sajnos sokan tagadják, pedig ez nagyon jó dolog, azóta rengeteg meleg barátom van, a többi heteró baráom is elfogadja és szereti őket, közülük is sokank vettek el a popsiszüzességét!

30/F/heteró

2017. júl. 29. 18:34
 13/43 anonim ***** válasza:
77%

Ezzel nincs semmi baj azonkívül hogy megcsalod a menyasszonyod, egészségedre DE nem vagy hetero. Hogy lennél már az?

Heteroszexuális=az ellenkező nemhez vonzódás. Te a saját nemedhez is vonzódsz. Nem az számít hogy csak nőkbe tudsz szerelmes lenni, képes vagy pasikkal seggbekuratni magad mégis mitől lennél akkor heteroszexuális?

2017. júl. 29. 19:01
 14/43 anonim ***** válasza:
100%
:D Szerintem a 12es csak kiparodizalta a kerdest
2017. júl. 29. 19:03
 15/43 anonim ***** válasza:
95%
Remélem mert elég elkeserítő még ha csak a felét is komolyan gondolja.
2017. júl. 29. 19:08
 16/43 A kérdező kommentje:
12-es, ez eléggé South parkos monológ volt :D Gondolom csak poén
2017. júl. 29. 19:19
 17/43 anonim ***** válasza:
18%

Nem nem poén,ez az igazság, rengeteg férfi vonzódik a saját neméhez titokban, a heteró ferfiak több mint felének volt férfival kapcsolata, akkkor mire a csipogás?Amúgy pont a legnagyobb homofóbok a farok legnagyobb hódolói;-)

12-es.

2017. júl. 29. 20:57
 18/43 anonim ***** válasza:
97%

"a heteró ferfiak több mint felének volt férfival kapcsolata"

Nem, heteró férfiaknak nem volt kapcsolata férfival mert ha volt akkor az nem heteró. Most komolyan ezen mit nem lehet érteni?

"Amúgy pont a legnagyobb homofóbok a farok legnagyobb hódolói;-) "

Ez legalább igaz. A homofóbok sokszor azért annyira homofóbok mert titokban melegek. De ez nem kapcsolódik most ide.

2017. júl. 29. 21:06
 19/43 anonim ***** válasza:
88%
Az a poén, hogy a 12-est egyből le tudjátok ugatni, csípőből megmagyarázzátok, hogy aki heteró az nem vonzódik a saját neméhez, de mégis minden 10.kérdés, az, hogy a LESZBIKUS lányok lefeküdnének-e pasival... Ugyanúgy lehet okoskodni és megmagyarázni egy másnak, hogy leszbikus= csakis és kizárolag nőkhöz vonzódik, soha, semmilyen körülmények között semmi pasival, kíváncsiságból sem. Ezt jelenti a leszbikus, egy leszbikus nő ugyanarra hajlandó pasival, amire egy teljesen heteró férfi, miert nem lehet egyszer és mindenkorra megérteni?? És ha egy heteró pasinál olyan magától értetődő, hogy abszolut semmit nem akar férfiaktól, mi olyan nehéz felfogni, hogy a leszbikusok sem? Nem is értem miért nem törölték még ezt a kérdést...És a 10-es kommented nagyon debilre sikerült kérdező..."Vannak nők akik teljes mértékben undorodnak a férfiaktól", micsoda felfedezés...Képzeld el, MINDEN LESZBIKUS nő ilyen...bizony...Egy MŰVELT embernek ez teljesen magától értetődő,(és kíváncsiságból...azt hiszed e szexualitás kóváncsiságból működik??Arra persze nincs válasz, hogy te lefeküdnél-e kíváncsiságból egy pasassal?Vagy mondjuk lefeküdnél puszta kíváncsiságból anyáddal)mégis mit vársz, ilyen primitív, buta,bárdolatlan gondolkodással mégis miért és mi a roszsebről beszélgessel veled egy leszbikus nő?? Ennyi erővel Lakatos Brájennel is beszélgethetnék...Ésnem, nincs semmi extra a leszbikus nőkben, személyiségre, barátkozásás szempontjából ugyanolyanok mint a heteró lányok, nincs szupererjük + meg egy debil, fogyatékos gondolatszövés, hogy a leszbikusookal jobb barátkozni és folyton a szexualaitásunkról meg a nőkről beszélünk.Még leszbikus ismerősök köuött sem állandó téma a leszbikusság, nem mondjuk el mindenkinek kisregényben az életrajzunkt. Ugyanúgy pl.munkahelyi ügyekrő, családról, a bevásárlásról,kutyatartásról,ruhákról, főzésről stb beszélünk egymás között és a baráainkkal is, átlag emberek vagyunk, nem a nőkön jár az eszünk egész nap, és egyáltalán nem érdekel minket a te és más pasik nőügyei,nincs okunk rá, hogy pont veled beszélgessünk szerelmi,szexuális ügyekről, ezek magánügyek,meg tudjuk oldani mi magunk is. Arról meg hogy mit nem tudsz felfogni azon, hogy minden leszbikus nő undorodik a pasiktól, és mi olyan érdekes benne neked inkább nem mondik semmit...Én szégyelném ezeket kiirni, mi is a legmagasabb iskolai végzettséged?
2017. júl. 29. 21:20
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó válaszoló egyetértek.

(De én leugattam a kérdezőt és ugyanúgy a 12est.) Ezt magyarázom hogy a heteró pasik nem feküdnének le soha pasikkal ahogy a leszbikus nők se.

2017. júl. 29. 21:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!