Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lányok! Néha le szoktatok feküdni férfiakkal is, puszta kíváncsiságból?
Hahó, akkor miért kérdezgetitek folyton, hogy a leszbikusok lefeküdnének-e pasival?? A leszbikusok sem bírnának hozzányúlni egy pasihoz.Valaki magyarázza már meg, hogy ha a heterók esetében ilyen jól tudjátok, akkor miért nem fogadjátok el, hogy a leszbikus szó is azt jelenti, hogy csak nővel.
L/N
Lehet lepontozni de szerintem a kerdezo nem kerdez ostobasagot
Szemelyesen ismerek olyan leszbikusokat akiknek volt dolguk ferfival de nem elveztek
Ereztek hogy nekik nem ez az utjuk es vegul megtalaltak magukat
Mire jo amugy ez a merev kategorizalas??
Kb minden otodik ember probalt mar valamit a sajat nemevel (akar csak egy csokot is) ennyi erovel elenyeszo szamu valodi hetero letezik
En leszbikus vagyok. A lanyokat szeretem ok izgatnak es ez mindig is igy volt DE
De megis egyszer megesett egy oralis szex egy baratommal nem epp szomjas allapotomban
Hogy elveztem e?
Nem
Mivel nem vonzodtam hozza
De megis kiprobaltam hogy legalabb legyen nemi fogalmam hogy mi is az ott a fiuk laba kozt
Ennyi
Nem tudnek lefekudni egy sraccal sem mert nalam az mar sok
Valaki evekig szexel pasikkal ugy hogy nem is elvezi es aztan talalja meg az utjat
Akkor mi van?
Miert lenne mereven a leszbikussag egyenlo a ferfi undorral?
A leszbikussag szamomra nem csak a szexualitasbol all hanem abbol is hogy magamat egy lany tarsasagaban ertem minden szempontbol jol
Nem minden olyan merev fekete feher
ennyi
22ll
Fú, még mindig nagy a baj. Mit nem lehet értnei? Valaki akkor biszexuális vagy meleg, ha a saját nemével ÉLVEZI az erotikus együttlétet. Akár csókot, akár komoylabb szexet.
Ha egy hetero férfi dugni akarna másik férfival, mert azt mondja, hogy ki akarja próbálni, de nem élvezi, sőt taszítja..Attól még hetero marad.. A leszbikus ismerősöd, aki csak ki akarta próbálni férfival, de rossz volt neki, ettől nem lett biszex!!! Akkor lenne az, ha valamit élvezett volna benne.
Persze te aztan biztos tudod😘
35os vagyok
Örülök, hogy #35 és #36 idetévedtek, tulajdonképpen azt írták le, amit én is akartam. Vannak, akiknek idő és tapasztalat szükséges saját maguk megismeréséhez, és belefutnak egy-két menetbe az ellenkező nemmel, mielőtt rájönnének, hogy mi teszi őket boldoggá. Ismerek olyan (magát melegnek valló) férfit, akinek menyasszonya volt anno, aztán coming out-olt, és soha az életben nem nyúlt nőhöz onnantól kezdve, a jelenlegi pasijával (pontosabban bejegyzett élettársával) már vagy 15 éve boldog párkapcsolatban él. Ha meg akarnátok magyarázni neki, hogy ő valójában biszex, háromszor körberöhögne benneteket.
Nem vonzódni valakihez nem ugyanaz, mint undorodni valakitől. Nagyon nem. A heterók részéről is természetellenesnek tartom azt, ha öklendezni kezdenek már annak a gondolatától is, hogy hozzá kellene nyúlniuk egy velük egy nembe tartozó, esztétikus megjelenésű emberhez. Az a normális, ha szimplán nem váltanak ki belőlük semmiféle szexuális izgalmat ezek a fantáziák.
Ha nektek ekkora lelki megnyugvást hoz, ha besorolhatjátok az embereket a három kategória (hetero-, bi-, homoszexualitás) valamelyikébe egyértelműen, akkor felőlem csináljátok, de nem árt tudni, hogy ezek csupán mondvacsinált, ember alkotta, mesterséges fogalmak, kísérletezések az ennél sokkal árnyaltabb valóság leírására. Görcsösen ragaszkodni hozzájuk felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!