Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus lányok! Néha le...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus lányok! Néha le szoktatok feküdni férfiakkal is, puszta kíváncsiságból?

Figyelt kérdés
Nem biszexeket kérdezek, hanem 100%-ban leszbikus lányokat, már ha léteznek ilyenek. Hogyan viszonyultok a férfiakhoz? Jó haverokat, jó barátokat láttok bennük, esetleg ritkás szexpartnert, mit exotikum, esetleg az égvilágon semmi kapcsolatra nincs szükségetek, még beszélgetni sem beszélgettek férfiakkal?

2017. júl. 29. 13:23
1 2 3 4 5
 31/43 anonim ***** válasza:
100%

Hahó, akkor miért kérdezgetitek folyton, hogy a leszbikusok lefeküdnének-e pasival?? A leszbikusok sem bírnának hozzányúlni egy pasihoz.Valaki magyarázza már meg, hogy ha a heterók esetében ilyen jól tudjátok, akkor miért nem fogadjátok el, hogy a leszbikus szó is azt jelenti, hogy csak nővel.

L/N

2017. júl. 30. 07:01
 32/43 A kérdező kommentje:
19-es, nem tudom olvastad e a későbbi kommentemet, én életemben egy darab leszbikus(nak vallott) nőt ismertem, aki már bizony feküdt össze férfival. Akkor most mi van?? Ezek után nem jogos a kérdésem? Ha te találkozol egyetlen kutyával az életed során, aki megharap, nem tennéd e fel jogosan a kérdést, hogy a többi kutya is megharap? És ettől műveletlen lennék mert pont hogy feltedzek egy kérdést? Inkább az a műveletlen aki nem tesz fel kérdéseket, es ezáltal nem okosodik. Hihetetlen, milyen reakciókat kapok néha egyszerűen azért, mert kíváncsi vagyok...
2017. júl. 30. 13:52
 33/43 A kérdező kommentje:
Amúgy az előbb említett csaj motivációja annyi volt, hogy ki akarta próbálni egyszer az életében, milyen a klasszikus szex. Kipróbálta, állítása szerint szar volt, és az élet ment tovább. Mivel ilyen sztorik történtek az ismerettségi körömben, gondoltam, felteszek egy kérdest, máshol mi a helyzet. Emiatt kib@ßott műveletlen, utolsó tuskó barom állat vagyok... 8 elemim sincs meg, és a pokol tüzén fogok elégni.
2017. júl. 30. 14:05
 34/43 anonim ***** válasza:
14%
Akkor az a csaj biszex volt, mindegy minek vallja magát.A leszbikus szót olyan nőkre használjuk,akik nem akarnak férfiakkal lefeküdni, és nem azokra,akik annak vallják magukat.Hogy erre nem jöttél rá az igenis műveletlenségre vall, és nem értem ezen mi nem világos.Aki egyszer is hozzányúl pasihoz, az biszex,hiába vallja magát akárminek. Ha egy kiskutyára azt mondanák neked, hogy krokodilnak vallja magát te elhinnéd, hogy krokodil?Bár a kerdésed alapján-ami egy értelmeteln,paradox,katyvasz foskoktél- kinézem belőled.Ha valaki 100%leszbikus az nem nyúl pasihoz, aki igen,az már biszex,úgyhogy továbbra sem létezik férfiakkal lefekvő leszbikus,mert ha egy idejig leszbikus életmódot is folytat valaki,ha lefeküdt egy pasival akkor már biszex.Kész,nincs mese.Aki ezt nem érti meg menjen orvoshoz.És az elég debil lehet akit megharap egy kutya(mondjuk a szomszéd dobermennja)és utana fél az én kis csivavámtól is, akit évek óta ismer. Itt a példa te is intelligensnek vallod magad,pedig ezzel a kerdéssel a sárgaföldig lejárattad magadat.En is találkoztam házas pasival aki férfiakkal dug néha,akkor ő heteró(annak vallja magát), és minden heteró férfi kalandozik férfiakkal is?Akkor igaza van a 80%-os,30 éves férfinak?
2017. júl. 30. 16:49
 35/43 anonim ***** válasza:
76%

Lehet lepontozni de szerintem a kerdezo nem kerdez ostobasagot

Szemelyesen ismerek olyan leszbikusokat akiknek volt dolguk ferfival de nem elveztek

Ereztek hogy nekik nem ez az utjuk es vegul megtalaltak magukat

Mire jo amugy ez a merev kategorizalas??

Kb minden otodik ember probalt mar valamit a sajat nemevel (akar csak egy csokot is) ennyi erovel elenyeszo szamu valodi hetero letezik

En leszbikus vagyok. A lanyokat szeretem ok izgatnak es ez mindig is igy volt DE

De megis egyszer megesett egy oralis szex egy baratommal nem epp szomjas allapotomban

Hogy elveztem e?

Nem

Mivel nem vonzodtam hozza

De megis kiprobaltam hogy legalabb legyen nemi fogalmam hogy mi is az ott a fiuk laba kozt

Ennyi

Nem tudnek lefekudni egy sraccal sem mert nalam az mar sok

Valaki evekig szexel pasikkal ugy hogy nem is elvezi es aztan talalja meg az utjat

Akkor mi van?

Miert lenne mereven a leszbikussag egyenlo a ferfi undorral?

A leszbikussag szamomra nem csak a szexualitasbol all hanem abbol is hogy magamat egy lany tarsasagaban ertem minden szempontbol jol

Nem minden olyan merev fekete feher

ennyi

22ll

2017. júl. 30. 21:06
 36/43 anonim ***** válasza:
100%

Fú, még mindig nagy a baj. Mit nem lehet értnei? Valaki akkor biszexuális vagy meleg, ha a saját nemével ÉLVEZI az erotikus együttlétet. Akár csókot, akár komoylabb szexet.

Ha egy hetero férfi dugni akarna másik férfival, mert azt mondja, hogy ki akarja próbálni, de nem élvezi, sőt taszítja..Attól még hetero marad.. A leszbikus ismerősöd, aki csak ki akarta próbálni férfival, de rossz volt neki, ettől nem lett biszex!!! Akkor lenne az, ha valamit élvezett volna benne.

2017. júl. 30. 22:19
 37/43 anonim ***** válasza:
0%
Ami nem vonz, arról tudod, hogy nem fogod élvezni,ergó nem fogod kipróbálni sem.A 35-ös is biszex vagy kamus.
2017. júl. 31. 14:27
 38/43 anonim ***** válasza:
96%

Persze te aztan biztos tudod😘

35os vagyok

2017. aug. 1. 05:01
 39/43 anonim ***** válasza:
0%
Ha te sem vagy tisztában a fogalmakkal,akkor minek okoskodsz?
2017. aug. 1. 07:50
 40/43 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy #35 és #36 idetévedtek, tulajdonképpen azt írták le, amit én is akartam. Vannak, akiknek idő és tapasztalat szükséges saját maguk megismeréséhez, és belefutnak egy-két menetbe az ellenkező nemmel, mielőtt rájönnének, hogy mi teszi őket boldoggá. Ismerek olyan (magát melegnek valló) férfit, akinek menyasszonya volt anno, aztán coming out-olt, és soha az életben nem nyúlt nőhöz onnantól kezdve, a jelenlegi pasijával (pontosabban bejegyzett élettársával) már vagy 15 éve boldog párkapcsolatban él. Ha meg akarnátok magyarázni neki, hogy ő valójában biszex, háromszor körberöhögne benneteket.

Nem vonzódni valakihez nem ugyanaz, mint undorodni valakitől. Nagyon nem. A heterók részéről is természetellenesnek tartom azt, ha öklendezni kezdenek már annak a gondolatától is, hogy hozzá kellene nyúlniuk egy velük egy nembe tartozó, esztétikus megjelenésű emberhez. Az a normális, ha szimplán nem váltanak ki belőlük semmiféle szexuális izgalmat ezek a fantáziák.

Ha nektek ekkora lelki megnyugvást hoz, ha besorolhatjátok az embereket a három kategória (hetero-, bi-, homoszexualitás) valamelyikébe egyértelműen, akkor felőlem csináljátok, de nem árt tudni, hogy ezek csupán mondvacsinált, ember alkotta, mesterséges fogalmak, kísérletezések az ennél sokkal árnyaltabb valóság leírására. Görcsösen ragaszkodni hozzájuk felesleges.

2017. aug. 3. 16:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!