Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap puszta kivancsisagbol lefekudtem az egyik lany baratnommel. De meg vagyok ra. Ez baj?
O kikototte, hogy 1x. Kizarolag. Most hol talaljak valakit aki szetnyal?
Es... Miert kedvelem a lanyokat ennyire?
Te béla meg olyan intelligens.
Noná hogy az ember ha már egyszer belekóstolt a jóba, utána könnyen hozzászokik. Vannak erre oldalak, partnerkeresők, stb. Ott próbálkozzál, esetleg valami melegbárban.
Az, hogy bejott az oralis szex, nem azt jelenti, hogy leszbikus lennel. A fiuknak is van nyelve, es eleg sokan hasznalni is tudjak. ;)
Mondjuk ha leszbi vagy, azzal sincs gond.
Csak lányoknak engeded,hogy kinyaljanak?
Ha nem akkor csak szólj :)
Szia,már meg is találtad.Imádom csinálni,jobban mint a közösülést.Persze mindenki azt mondja magárol,hogy ő a legjobb az orális szexben,de a dícséretet több partneremtől is megkaptam.Egy biszex hölgy szerint olyan jól nyalok,mint egy lány.
Nagyon könnyű csinálni,nem lehet belefáradni,tehát ilyenkor sokáig hallgathatom,élvezhetem a nyögdécselést,illatot ízt.Na és a végén hab a tortán,hogy láthatok egy kielégült boldog arcot.
Bizonyára már rengeteg levelet kaptál,nehéz lehet pár mondat alapján választani.
Amit ígérni tudok:biztos vagyok képességeimben,komolyan gondolom a találkozást.
Kocsim lakásom időm van,magyarul le tudok hozzád menni,illetve el is hozhatlak hozzám.
Kérlek próbálj ki.
Szép napot,szia zsolt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!