Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti, akik már a beszélgetés elejénél eltűntök, miért csináljátok?
Ezt en sem ertem.. Mindig eltunik mindenki akivel beszelgettem..
De itt az a gaz hogy gorcsolok rajta hogy irjak-e neki, hogy zavarnam-e stb..
Üdv a klubban kérdező. Egész biztos sok a kamu profil is, de őszintén nem értem, hogy aki elhúz jobbra, az miért nem ír vagy ha én írok, miért nem válaszol?
Az eredeti kérdésre válaszolva, én 2 esetben szoktam eltűnni
1) előbb beszélgetünk és utána látom képen és sajnos nagyon nem az esetem. Ahhoz ismerem egész jól magam, hogy tudjam, ha látok valakit, akkor érzek-e bármennyi esélyt, hogy jobban érdekeljen vagy sem. Ha nem, én nem húzom inkább egyikünk idejét sem. Ezért nem is szeretek amúgy arctalan fórumon társkeresőzni.
2) ha a másik fél tűnik el napokra szó nélkül indokolatlanul, onnantól elvesztem az érdeklődésem és nincs már kedvem irkálni. Vagy ha tőmondatokban válaszol és nem kérdez vissza.
A mai világban szerintem nevetséges, hogy valakinek nincs 5 szabad perce érdemben válaszolni, hogy fú bocsi, kicsit sűrűen lesznek a napok, mert ez és ez van vagy nyaralni megyek épp vagy valami van. Oké, semmi gond.
A másik, hogy akinek van Tindere, de soha nem bír egy akár fél órát huzamosabban fent lenni néha és beszélgetni kicsit, az nem is akar igazán ismerkedni szerintem. Tök jó kifogás, hogy vizsgák vannak, sok a meló meg mittudomén, még a másik fél is elhiteti saját magával, hogy emiatt nem ér rá, holott egyszerűen csak nem érdeklődik.
Ja a #7-esnek annyit, hogy semmi baj a mit csinálsz, mit tanulsz témával, valamit az elején muszáj kérdezni, hogy elinduljon a beszélgetés. Én pl. igyekszem tartalmasan válaszolni egy sima mit csinálsz-ra is, amiben hagyok több lehetőséget, hogy a másik visszakérdezzen, érdeklődjön. Ugyanígy próbálok kérdezni, érdeklődni. Ha nem nyitott erre a másik, akkor lásd a 2. pontot feljebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!