Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ti, akik már a beszélgetés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti, akik már a beszélgetés elejénél eltűntök, miért csináljátok?

Figyelt kérdés
Tinderen 12 matchből 11 eltűnik de még az ilyen alapoknál, hogy ki mit csinál. Furcsa mert régen nekem onnan volt valaki, de most kb senki sem érdeklődik. Én meg nem fogok zaklatni senkit. Egyáltalán nem vagyok unalmas, de nem is fogok lerohanni senkit az elején valami hülyeséggel (azt is kipróbáltam). :D
2018. okt. 6. 11:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
A Tinder az ilyen. Tele van kamu profillal. Mint sok társkereső is.
2018. okt. 6. 11:26
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj nem csak a tinder ilyen..minden hol ez megy..
2018. okt. 6. 11:27
 3/17 anonim ***** válasza:
Én sem értettem soha, hogy miért lépnek le 😃.
2018. okt. 6. 11:31
 4/17 anonim ***** válasza:
56%

Ilyen a legtöbb társkereső oldal, ezért sem regisztrálom magam egyiken sem!

Számos társkereső oldalon próbálkoztam, de legtöbbjük kiéhezett kamuzós pasi, akinek a 2. üzenetük az "leszbikus/biszex lányként", hogy MUTASSAK MAGAMRÓL FEHÉRNEMŰS/MEZTELEN/MASZTIZÓS KÉPEKET, csak mert rá akar masztizni...

Na igen, hát csak azért is kicseszésből netről szedtem le képeket sé azonnal le is tiltottam.

Szánalom, ami ott megy, de még itt is meglehetősen sok a kamuzós pasi.

Ezért is preferálom jobban a SZEMLÉLYES ISMERKEDÉST!

L/L

2018. okt. 6. 11:56
 5/17 anonim ***** válasza:
*és azonnal letiltottam
2018. okt. 6. 11:57
 6/17 anonim ***** válasza:
Teljesen egyet értek az utolsóval, bár nekem mázlim volt, nem találtak meg ezek a kiéhezett szerencsétlenségek. (Utolsó előtti)
2018. okt. 6. 12:06
 7/17 anonim ***** válasza:

ma 12:06

Akkor óriási nagy mázlid volt :D

Nem azért, de piszkosul irigyellek!

2018. okt. 6. 12:21
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Mert lehet hogy unalmas ez a sok alapkerdes hogy mit csinalsz, mit tanulsz stb...ha nem jon valami izgalmas, vicces, jopofa tema, nem lesz kedve ezekre se valaszolni..ezert szar ha futoszalagon jonnek az emberek akikkel ismerkedsz, mert unalmassa valik..az ismerkedes lenyege az izgalom lenne..de elobb-utobb kiegsz.
2018. okt. 6. 13:11
 9/17 anonim ***** válasza:
#8 Burn-out... na az már komolyan gáz :/
2018. okt. 6. 13:14
 10/17 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Mondtam, néha izgalmasabban kezdtem, pl a képeire mondtam valamit, és abból indult a dolog, de aztán csak tudni kellene alap dolgokat, hogy most bérgyilkos-e vagy csak egy egyetemista, mit csinál, de ott meghal minden beszélgetés. Két éve pedig mindenkivel napokig, hetekig, kapcsolatig/barátságig beszélgettem tinderen, mostmeg semmi.
2018. okt. 6. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!