Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy bulin akartok ismerkedni milyen lányokhoz mentek oda legszívesebben?
Egy bulin sokat számít a külső megjelenés, épp ezért a külső megjelenésre lennék kíváncsi elsősorban. Milyen típusú nő az, aki egy bulin fel tudja kelteni az érdeklődéseteket? És persze akitől fogadnátok is a közeledést.
A másik kérdésem pedig, hogy milyen típus az akivel nem szimpatizálnátok?
lehetőleg ne agyonsminkelt partiribinek nézen ki, mert az eléggé ki tud ábrándítani meg az is, ha olyan részeg hogy a világát se tudja
de hogy válaszoljak is a kérdésre: nincsenek elvárásaim, bár a lányosabb lányok jobban vonzanak 22/L
A lányos lányok tetszenek, de az ízléstelen miniszoknyás, illetve mindene-kint-van, valamint a mai tömegdivatot követő lányok nagyon taszítanak. Nem szeretem a sok sminket, egy szolidabb verzió szerintem sokkal jobban kiemeli valaki nőiességét. Illetve a vidám, mosolygós, értelmes egyénekkel beszélek szívesen.
17/L
Én az elsővel értek egyet maximálisan, ugyan így gondolom!
A kevesebb, néha több. A lazább-természetes jobb, mint az agyonsminkelt-szoknyás-10cm sarokban botorkáló :) És mind ezt úgy mondom, hogy a nőies nőket kedvelem Én is.
Nekem leginkább azon akad meg a szemem, aki hasonló stílus, mint Én. Aki nem fiús, de nem is cicababa, szóval pont a kettő közötti :)
Ha szimpátiáról van szó, az természetesen nem külsőtől függ. Bárkivel lehet ismerkedni, barátkozni. De ha konkrétan arra vonatkozik a kérdés, hogy kihez nem mennék oda egy buliba ismerkedés céljából, akkor a nagyon fiús lányok a válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!