Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők ti járnátok biszex nővel?
Figyelt kérdés
Mert van egy biszex nő aki járni szeretne velem. De sok leszbikus nőnél azt látom társkeresőn kiírva, hogy biszexel nem járna. És ebbe én is belegondoltam, mert valószínűleg a szexhez való hozzáállásunk sem egyezik. Meg így társként abba belegondolni, hogy ő élvezi férfiakkal, meg szerelmes is tud lenni beléjük, az számomra kiábrándító, mert nem ugyanazok az érzései mint nekem. Meg ha elkezdené sorolni, hogy ez is helyes pasi, az is nekem az ilyesmi nem lenne elfogadható. Szóval inkább arrafelé hajlok hogy megmondom neki, maradjunk barátok. Leszbikus nők ti hogy vagytok ezzel? Van valakinek pozitív tapasztalata biszex nővel kapcsolatban?2018. szept. 21. 16:06
21/22 anonim válasza:
Én is imádom ezt a hozzáállást. Miért vagyok bűnös, tisztátalan és undorító, ha neadjisten beleszeretek egy férfinak a lényébe? Merthogy ez nálam mindig a másik személyének szól. Akkor sem éreznék másképp, ha éppen egy nővel jönnék össze.
22/22 anonim válasza:
Én járnék. Nem ettől függ, hogy valakibe beleszeretek vagy sem. Ha megvan a vonzalom, az összhang és velem van együtt, akkor nem érdekel, hogy alapvetően vonzódik pasikhoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!