Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők ti járnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők ti járnátok biszex nővel?

Figyelt kérdés
Mert van egy biszex nő aki járni szeretne velem. De sok leszbikus nőnél azt látom társkeresőn kiírva, hogy biszexel nem járna. És ebbe én is belegondoltam, mert valószínűleg a szexhez való hozzáállásunk sem egyezik. Meg így társként abba belegondolni, hogy ő élvezi férfiakkal, meg szerelmes is tud lenni beléjük, az számomra kiábrándító, mert nem ugyanazok az érzései mint nekem. Meg ha elkezdené sorolni, hogy ez is helyes pasi, az is nekem az ilyesmi nem lenne elfogadható. Szóval inkább arrafelé hajlok hogy megmondom neki, maradjunk barátok. Leszbikus nők ti hogy vagytok ezzel? Van valakinek pozitív tapasztalata biszex nővel kapcsolatban?
2018. szept. 21. 16:06
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
24%
Nem járnék. A biszexek többségének a leszbikus kapcsolat az életében egy kitérő. 36 éves vagyok, az összes általam és barátnőim által ismert biszex nő, férjhez ment,gyereke van boldog családi életet él férfival. Fiatalom még el is megy, de beleélni nem szabad magad.
2018. szept. 21. 16:18
 2/22 anonim ***** válasza:
93%

Nem nekem szól a kérdés, de biszex nőként írom, hogy ha így gondolkodsz akkor ne kezdj bele.Lényegtelen hogy most itt mit fognak írni.

Gondolj bele a másik helyzetébe.

Te elfogadhatatlannak tartod a számár természetes érzéseket, illetve nem tudod elfogadni a szexuális vágyait se.

Így ennek semmi értelme és megváltozni se fog miattad, mert neki meg az a természetes, úgy mint neked a saját vágyaid, meg szexuális igényeid.

Szerintem a kapcsolat alapja hogy elfogadod a másikat olyannak, amilyen.

Ha ez nem megy, akkor ne raboljátok egymás idejét.

Egyébként igen, sok nő kiírja hogy szóba se áll velünk. Általában az a problémájuk, hogy szexeltünk már pasival vagy elhagyjuk egy pasiért később vagy pasival leszünk ha vége a kapcsolatnak. A másik kizáró ok meg az szokott lenni, hogy vágyunk a behatolásra.

Őszintén én nem értem hogy egyiket se.

Az elsőt azért nem, mert hogy várhatják el, hogy pl a heterók ne undorodjanak tőlük vagy fogadják el őket, ha ők se képesek ezt elfogadni fordítva, meg eleve azt se értem hogyan lehet embertől így undorodni.A megbízhatóság meg nem szexuális hovatartozástól függ.Egy heteró is lehet megbízhatatlan, egy meleg is, főleg fiatal korban sajnos a legtöbben nem tudják mit akarnak, éppen ezért megbízhatatlanok.

A másikat meg azért nem értem, mert biológia. A nők képesek élvezni a hüvelyi behatolást is, amit nem csak pénisszel lehet megtenni, nem értem miért bűn, hogy kihasználom, amit a testem adhat nekem.

2018. szept. 21. 16:33
 3/22 anonim ***** válasza:
89%
Biszex és biszex között is van különbség, ez az amit valamiért senki nem ért meg úgy tűnik, mert folyton látom kiírva az ehhez hasonló kérdéseket. Ez nem egy homogén massza, "a biszex nők". A tapasztalataitok valóban igazolják, hogy igen, van egy csomó ilyen nő, aki valószínűleg a férfiakhoz jobban húz és végül egy férfi mellett horgonyoz le. (ennek ezer oka lehet egyébként is) Én értem hogy ha valakinek csak ez a tapasztalata, akkor erre fogja alapozni a véleményét is. Ez természetes és elterjedt hozzáállás, csak hogy a világ ennél árnyaltabb. Annyi jó tapasztalat is le volt már írva ide, csak az az illető ezt úgy sem fogja el hinni, aki nem tapasztalja meg saját bőrén vagy közvetlen környezetében. Annyit szerettem volna ebből kihozni, hogy nem tartom jónak az előítéletességet, még ha azért is van a génjeinkbe kódolva, hogy megvédjen bennünket. Higgyétek el, hogy igen, vannak pozitív tapasztalatai egy csomó leszbikusnak is biszex nőkkel, attól függ, hogy ki az az illető, hogyan érez a másik iránt. Milyen egyáltalán a kapcsolat, mennyire érettek a felek.
2018. szept. 21. 16:34
 4/22 A kérdező kommentje:
2. Én elfogadok barátként mindenkit. De az, hogy esetleg kapcsolatban részletezné, hogy neki mennyire jó volt pasival szexelni, meg hogy az a pasi álmai pasija az egy kapcsolatban elég nagy ellentét. A legtöbb leszbikus nőt tökéletesen kielégíti a barátnője, és ritka aki segédeszközt használ.
2018. szept. 21. 16:58
 5/22 anonim ***** válasza:
90%

Igen, járnék.

Igen, van olyan biszexuális, aki inkább a férfiak felé vonzódik és kevésbé a nők felé, meg ugyanez fordítva ésatöbbi... Az, hogy valaki meg fog-e csalni, ez csak az adott személyen múlik, nem pedig a szexuális orientációján. Egy másik leszbikus is ugyanúgy megcsalhat.

“Más a szexhez való hozzállás” szintén nem ettől függ. Simán előfordulhat, hogy egy leszbikussal sem passzoltok szex terén.

Számomra sosem volt kiábrándító, hogy férfival is volt. Én teljes mértékben leszbikus vagyok, de ha szeretek valakit, pont nem az fog érdekelni, hogy kivel volt már. De persze nem vagyunk egyformák.

“Meg ha elkezdené sorolni, hogy ez is helyes pasi” Már ne haragudj, de ilyet értelmes ember, aki szeret valakit, az nem csinál. Se nő, se férfi, se leszbikus, se akármi. Aki ilyeneket mondogat, az komolytalan, függetlenül attól, hogy biszex.

Nekem úgy alakult az életem, hogy soha nem voltam még leszbikus nővel, csak biszexszel, illetve magát “hetero”nak vallóval. És mindegyik kapcsolatom működött, soha nem azért lett vége, mert pasizni akartak volna. A mostani kapcsolatomban is egy biszexuális nővel vagyok, neki régebben férfival voltak kapcsolatai, rajtam kívül egy nővel volt, de az sem volt komoly. Társadalmi nyomás stb. hatására sosem élte ki igazán a nők iránti vonzódását, de most végre igen. És tökéletesen megvagyunk.

Ha rám hallgatsz, nem utasítod vissza őt azért, mert biszex. Fontos az, hogy nyitottak legyünk. Simán lehet, hogy valami igazán jó dolgot hagysz ki, csak azért, mert nem mersz vele összejönni a biszexualitása miatt.

2018. szept. 21. 17:36
 6/22 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, én arra vagyok kíváncsi legfőképpen, hogy miért undort keltőbb és zavaróbb számodra, ha az aktuális barátnőd exe egy férfi és nem egy nő? Ha ugyan ilyen elánnal mesélne az exbarátnőjéről a leszbikus kedvesed, hogy neki milyen fergeteges szexuális élete volt az exével, az nem zavarna? Vagy így már elfogadóbb lennél vele? Pedig mind a két esetben az illető az exéről áradozik neked. Nekem személy szerint ez lenne zavaró, nem az ex neme. Az engem is baromira zavarna, hogy ha a párom a volt kapcsolatáról áradozna vagy mellettem megjegyzéseket tenne más nőkre. Ez ugyan úgy zavarna, mintha férfiakra is tenne megjegyzést. De értem mi a baj. Nem tudod azt megérteni, hogy mit lehet szeretni a férfiakban, ezért nem tudsz azonosulni a biszex párod irányultságával, ízlésével, választásaival és azt hiszed mások az érzései mint neked. "Más" mint te. Pedig abban a kapcsolatban éppen téged szeret. Undorodsz attól a tudattól is, hogy a párod utánad nem nőt, hanem férfit választ. Ez az egész felfogás viszont előítéleteket szül, amiből kialakul benned egyfajta bifóbia. Szinte ugyan az a jelenség, mint a homofóbia a heteroknál. Előítéletek, meg nem értés, undor, mert nem érted a másik ember orientáltságát.. Ha nem éreznéd ezt, nem vélekednél így erről, ugyan úgy szíven ütne vagy hidegen hagyna, hogy a párod milyen neművel volt eddig kapcsolatban és lesz a továbbiakban. De nem akarom az érzéseidet megfejteni. Lehet ennek más oka is a lelkedben. lehet a férfiakkal van nem csak hűvös, hanem akár rossz viszonyod is, ami miatt fel tör benned ez az ellenérzés. Sok sok oka lehet. Nem is várom el, hogy teljesen elfogadd amit írtam. Ez csak egy vélemény, egy meglátás. Nem erőszakoskodni akartam. Oka van annak, hogy így látod a biszex nőket. Ha úgy nyugodtabb vagy, akkor ne ismerkedj olyan nővel aki előtted volt már férfival, ez a te döntésed. Viszont, mint mondtam a saját érzéseid, amit gondolsz a dologról nem fedi le a teljes valóságot, az árnyaltságát ennek a helyzetnek. Lesznek pozitív és negatív tapasztalatok is ezzel a témával kapcsolatban. Nincs egy igazság.
2018. szept. 21. 17:51
 7/22 A kérdező kommentje:
Ez nem bifóbia én elfogadom a biszexeket barátként, de párkapcsolat céljából ellenérzéseim vannak. Legfőképpen azért, hogy az akivel járnék élvezi azt, hogy férfiakkal szexel, meg szerelmes tud lenni egy férfiba. Az nem zavar ha leszbikus de pl. meg akart felelni és szexelt férfiakkal, de nem ment azért mert a nőket szereti. De ugyanezt éreztem pl. mikor az l wordbe láttam Tinát a pasival. Azon gondolkoztam hogy aki így tud szexelni férfiakkal,így élvezi velük a szexet, hogy szeretheti a nőket.
2018. szept. 21. 18:06
 8/22 anonim ***** válasza:
60%
Egyébként kérdező annál a jelenetnél én is ezt gondoltam, hogy szereti a nőket az aki így tud k...... férfival. :-D
2018. szept. 21. 18:24
 9/22 anonim ***** válasza:
94%
Akkor ez a baj.. Amit felvázoltam. Azért irtóztok párkapcsolati szinten a biszex nőktől és vagytok ilyen bizalmatlanok velük, mert nem tudjátok megérteni mit lehet szeretni egy férfiban, mivel ti ezt nem élitek meg. Elképzelni sem tudjátok, hogy ha valaki szeret egy nőt az hogy szerethet egy férfit is. Pedig van ilyen. Bármilyen hihetetlen is. Attól, hogy egy nő képes megszeretni egy férfit és lefeküdni vele, lehet ugyan olyan jó partnere egy nőnek is. Azért mert valaki élvezi a szexet egy férfival, miért elképzelhetetlen az, hogy ugyan úgy élvezi nővel is? Akár boldog és hosszútávú kapcsolatban képes létezni mind a két nem képviselőjével . Ez megint a beleérző képesség hiányáról szól, az előítéletekről, saját benyomásainkon való túl nem látásról. Ez a kétpólusú gondolkodás, hogy csak heterok és melegek léteznek. A kettő közötti átmenetet meg nem értjük meg, mert nem azonosulunk vele. Tehát nem fogadjuk el a miben létét. Ezért tudat alatt valahol undorodunk is tőle és maximum csak megtűrjük, "toleráljuk", de el nem fogadjuk. Na ez a fóbia. Szerintem.
2018. szept. 21. 19:04
 10/22 anonim ***** válasza:
88%
Én járnék biszex nővel, nem hiszem, hogy ez határozza meg az ember személyiségét, viszont biztos, hogy nem vagy teljesen odáig érte, mert racionális döntést akarsz hozni. Soha nem kattognál ilyeneken, ha őszintén szereted.
2018. szept. 21. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!