Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus nők ti járnátok biszex nővel?
Nem nekem szól a kérdés, de biszex nőként írom, hogy ha így gondolkodsz akkor ne kezdj bele.Lényegtelen hogy most itt mit fognak írni.
Gondolj bele a másik helyzetébe.
Te elfogadhatatlannak tartod a számár természetes érzéseket, illetve nem tudod elfogadni a szexuális vágyait se.
Így ennek semmi értelme és megváltozni se fog miattad, mert neki meg az a természetes, úgy mint neked a saját vágyaid, meg szexuális igényeid.
Szerintem a kapcsolat alapja hogy elfogadod a másikat olyannak, amilyen.
Ha ez nem megy, akkor ne raboljátok egymás idejét.
Egyébként igen, sok nő kiírja hogy szóba se áll velünk. Általában az a problémájuk, hogy szexeltünk már pasival vagy elhagyjuk egy pasiért később vagy pasival leszünk ha vége a kapcsolatnak. A másik kizáró ok meg az szokott lenni, hogy vágyunk a behatolásra.
Őszintén én nem értem hogy egyiket se.
Az elsőt azért nem, mert hogy várhatják el, hogy pl a heterók ne undorodjanak tőlük vagy fogadják el őket, ha ők se képesek ezt elfogadni fordítva, meg eleve azt se értem hogyan lehet embertől így undorodni.A megbízhatóság meg nem szexuális hovatartozástól függ.Egy heteró is lehet megbízhatatlan, egy meleg is, főleg fiatal korban sajnos a legtöbben nem tudják mit akarnak, éppen ezért megbízhatatlanok.
A másikat meg azért nem értem, mert biológia. A nők képesek élvezni a hüvelyi behatolást is, amit nem csak pénisszel lehet megtenni, nem értem miért bűn, hogy kihasználom, amit a testem adhat nekem.
Igen, járnék.
Igen, van olyan biszexuális, aki inkább a férfiak felé vonzódik és kevésbé a nők felé, meg ugyanez fordítva ésatöbbi... Az, hogy valaki meg fog-e csalni, ez csak az adott személyen múlik, nem pedig a szexuális orientációján. Egy másik leszbikus is ugyanúgy megcsalhat.
“Más a szexhez való hozzállás” szintén nem ettől függ. Simán előfordulhat, hogy egy leszbikussal sem passzoltok szex terén.
Számomra sosem volt kiábrándító, hogy férfival is volt. Én teljes mértékben leszbikus vagyok, de ha szeretek valakit, pont nem az fog érdekelni, hogy kivel volt már. De persze nem vagyunk egyformák.
“Meg ha elkezdené sorolni, hogy ez is helyes pasi” Már ne haragudj, de ilyet értelmes ember, aki szeret valakit, az nem csinál. Se nő, se férfi, se leszbikus, se akármi. Aki ilyeneket mondogat, az komolytalan, függetlenül attól, hogy biszex.
Nekem úgy alakult az életem, hogy soha nem voltam még leszbikus nővel, csak biszexszel, illetve magát “hetero”nak vallóval. És mindegyik kapcsolatom működött, soha nem azért lett vége, mert pasizni akartak volna. A mostani kapcsolatomban is egy biszexuális nővel vagyok, neki régebben férfival voltak kapcsolatai, rajtam kívül egy nővel volt, de az sem volt komoly. Társadalmi nyomás stb. hatására sosem élte ki igazán a nők iránti vonzódását, de most végre igen. És tökéletesen megvagyunk.
Ha rám hallgatsz, nem utasítod vissza őt azért, mert biszex. Fontos az, hogy nyitottak legyünk. Simán lehet, hogy valami igazán jó dolgot hagysz ki, csak azért, mert nem mersz vele összejönni a biszexualitása miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!