Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők ti járnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők ti járnátok biszex nővel?

Figyelt kérdés
Attól, hogy biszex vagyok még nem vágyok hármasra, meg nem csak szexre kellenek a nők. Szerelmes is tudok lenni nőbe, csak nem nagyon merem az emberek, családom előtt felvállalni. Mégis úgy veszem észre hogy a leszbikus nők nem szívesen beszélgetnek biszexekkel. Ti járnátok biszex nővel?
2018. jún. 17. 09:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
82%
Igen. Jártam is már.
2018. jún. 17. 10:31
 2/16 anonim ***** válasza:
83%

Ugyan már, kérdeező...

Miért ne járnék biszex nővel?

Ne butáskodj már!

Ha az illető nő szimpatikus, van közös témánk, megvan az összhang, szívesen leélném az életem biszex nővel.

És az óriási tévhit, hogy a leszbikusok nem szívesen beszélnének biszexekkel.

Bár lehet, hogy vannak olyan leszbikusok, de ez nem annyira jellemző.

L/L

2018. jún. 17. 10:56
 3/16 anonim ***** válasza:
37%
Hosszú távon nem.
2018. jún. 17. 11:11
 4/16 anonim ***** válasza:
75%
Persze. Sôt, hogy tovább menjek: életem nagy szerelme mindig is csak a férfiakhoz vonzódott, én vagyok az elsô nô az életében (pedig már közel sem tizenéves) és valószínûleg az utolsó is. Van ilyen. Nem a szexuális beállítottságtól függ, hogy ki mennyire hûséges.
2018. jún. 17. 11:17
 5/16 anonim ***** válasza:
42%
Nem hinném.
2018. jún. 17. 11:21
 6/16 anonim ***** válasza:
52%
Kapcsolatot biztosan nem kezdenék biszex nővel, de barátkozásra, esetleg ha olysn időszakom van akkor valami kötetlenebb, rövidebb távú kalandre nyitott vagyok velük is.
2018. jún. 17. 11:28
 7/16 anonim ***** válasza:
86%

Én járnék biszex nővel, nem teszek különbséget. Volt már biszex barátnőm aki elhagyott egy pasiért, de ennyi erővel egy leszbikus nő is elhagyhat egy másik nőért.

Egy kapcsolat két emberről szól. Mindkettőnek tennie kell érte, hogy működjön.

2018. jún. 17. 11:48
 8/16 anonim ***** válasza:
17%
Nem! És itt nem a hűtlenségről, a szerelemről vagy a család előtti felvállalásról van szó. Én a személyiségbe szeretek bele,nem rudok együtt lenni olyannal akinek nem tetszik, nem csodálom a személyiségét. És az,hogy férfiakba is szokott valaki szerelmes lenni, szexel velük ,az nem tartozik azok közé amik tetszenek vagy amit csodálnék...Épp ellenkezőleg.
2018. jún. 17. 11:49
 9/16 anonim ***** válasza:
83%

A barátnőm biszex és már 3 éve boldog párkapcsolatban vagyunk szóval... :)

A leszbikusok között is van pár idióta akik nem veszik észre hogy olyanok mint a homofóbok csak a biszex emberekkel szemben, de nem kell velük foglalkozni, aki így áll hozzá az meg sem érdemli hogy időt pazarolj rá. (Ja mellesleg én leszbikus vagyok, a mostani páromon kívül még 1 biszex barátnőm volt másfél évig, és a kapcsolatunkban ez semmilyen hátrányt nem jelentett.)

2018. jún. 17. 11:53
 10/16 anonim ***** válasza:
45%
Meg vannak olyan idióták is a leszbikusok között, akik nem veszik észre, hogy már rosszabbak mint a homofób és hímsovén emberek, csak épp az olyan leszbikusok felé akik nem vallnak velük azonos nézetek vagy más az ízlésük és utálkoznak, szitkozódnak az olyan leszbikusokra akik nem nyaliznak a biszexeknek meg a férfiaknak,mert az utálat rossz dolog...
2018. jún. 17. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!