Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, ti járnátok biszex lánnyal?
Ha nem járnátok akkor miért nem?
Kort is írjatok kérlek :)
Köszönöm.
Ha biszex ha leszbikus az mindegy legtöbb esetben. Miért ne tudna egy bi megbecsülni? És egy leszbikus is megcsalhat. Akit szeretünk nem hagyunk el akàr bi akàr nem.
17.L/Bi
Regebben azt mondtam volna hogy persze, miert ne, de azota volt egy rossz tapasztalatom, elegge fájdalmas es szar érzés volt, hogy csak ugy egyik napról a másikra dobva lettem egy srac miatt...
Elore mondta a lany hogy előfordulhat, de mivel semmmi problema nem volt a kapcsolatunkban, nem hittem volna hogy meg is történik majd. De elfogadtam, o igy van összerakva, de megis bosszantó volt, hogy semmit nem tehettem a helyzet ellen.
Szoval azota inkabb nem a válaszom a kérdésre, ugy tisztább ha egyertelmuek az érzések es a vágyak.
Nem a hűséggel volt gond, félreértés ne essék, teljesen korrekt volt a szakítás, megcsalás nelkul, szoval nem akarom megsérteni a biszexeket.
20/l/l
Bp.
Ez egy elég összetett dolog nálam. Először is: Ha nagyon beleszeretek, akkor igen. Például, ha sokáig votlunk barátok és belébolondulok.
De alapvetően nem. Nem ismerkedem (párkapcsolati célból, barátilag meg simán) biszexuális emberekkel és nem a megcsalás dilemma miatt, hanem mert számomra rendkívül taszító a gondolat, hogy előttem ki tudja mennyi férfivel volt és elégítették ki. Egyszerűen így nem akarnék hozzáérni, elmúlik teljesen a varázsa. Nyilvánvalóan a szerelem erős, valószínűleg az adna valamennyi löketet ennek áthidalására. De ez van, bár még nem kerültem ilyen helyzetbe, mert az előző és a mostani párom is leszbikus.
17/L/L
Na emiatt nehéz ismerkedi leszbikkel... Azt hiszik, h megcsalnam vagy elhagynám oket egy pasi miatt, de errol szo sincs. Ha szerelmes vagyok az illetőbe, akk mas ember nem erdekel, mindegy, h milyen nemű. Igaz, h vannak ilyen biszexek is, de nem mindenki ilyen es egy leszbikus is elhagyhat vagy megcsalhat. Oké, ha a PÁROM szeretne nyitott kapcsolatot lehetséges, h bele mennek (bár meg nem volt erre példa), de magamtól biztosan nem jutna eszembe. Szóval nem kell diszkriminalni a biszexet, az embertol fugg, h milyen, nem a szexuális iranyultasagatol :)
L/bi
Azért az olyan válaszokon, mint a 2. és 3., nagyon tudok röhögni.
Bőven megcsalhat a leszbi is, megcsalhat a biszex is, nem azért csal meg a biszex pasival, mert biszex, hanem mert egy gerinctelen féreg. Ne legyünk már korlátoltak ennyire basszus. Aki meg a megcsaládstól fél, alapból senkivel se kezdjen kapcsolatot, hanem az önértékelését gyúrja egy tolerálható szintre.
Húú a sok ellenvélemény láttán kicsit szomorú lettem :(
Én sosem csalnám meg az aktuális barátnőmet, bár igaz, hogy még fiatal vagyok ehhez, de csak azért mert éppen faxhiányom van, biztos h nem csalnám meg. Egy párkapcsolat, együtt kell megoldani a problémákat, és nagyon sokféle megoldás is van. Pl megkérném a barátnőmet, hogy dugjon meg felcsatolhatóssal, vagy mű-vel az öve nélkül. Ha sehogy sem fűlne a foga a dologhoz, akkor hát és maszturbálnék, de nem kezdenék pasival, csak mert olyanom van, aztán ha elmúlik az érzés, akkor megint elhagyom azoknak a mű dolgoknak a használatát, de ez nem azt jelentené, hogy elhanyagolom őt! Végig ott lennék mellett és foglalkoznék vele szexuálisan is, ugyanúgy ahogyan eddig.
15/L/bi
UI.: lehet, hogy rossz tapasztalaitok vannak, de nem mindig erre kell hagyatkozni, ismerkedjetek bátran, kérjétek ki erről a véleményüket :) nem muszáj elsőre beadni a derekad, faggasd ki bátran a célszemélyt ;) :D
Nem járnék biszex lánnyal,mert
bár tagadják, de egyik sem akar soha semmi komolyat nővel.Ha mégis összejön valami elöbb-utóbb úgyis rájönnek,hogy ők igazából a pasikat szeretik és lelépnek. Én pedig nem akarok senkinek a pótléka,lelkiszemetese lenni.És a gondolat is taszít,hogy előttem férfival volt.Én azt mondom, a biszexek biszexekkel jöjjenek össze,a leszbikusokat pedig hagyják békén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!