Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, ti járnátok biszex lánnyal?
Ha nem járnátok akkor miért nem?
Kort is írjatok kérlek :)
Köszönöm.
Elszomorító, hogy bár a leszbikusok pontosan tudják, milyen dolog elítéltnek lenni, közülük egyesek a biszexekkel csinálják ugyanezt.
Az első szerelmem lány volt, és a világ összes pasiját feladtam volna érte gondolkodás nélkül. Pont nem érdekelt, hogy mit szólnak hozzánk az emberek, és az sem, hogy a klasszikus családmodellt nem lett volna lehetséges létrehozni leszbikus párkapcsolatban (lettek volna alternatív megoldások a gyerekvállalásra, szóval ez mondvacsinált indok). Egyszerűen csak vele akartam lenni.
Végül persze ő lett az, aki közölte, hogy nincs szüksége rám.:D
18/L (bi)
Most ez tenxleg szomorú, hogy sokan így vélekednek rólunk biszexekről, pedig az igazság valahol nagyon nem itt van.
Példaként mondanám, hogy nálam volt olyan, hogy évekig próbáltam egy nagyon csinos nőhöz közel kerülni, miközben csak srácok próbáltak felszedni..A mostani helyzet hasonló, és nem is tudnék arra gondolni, hogy ha majd vele leszek, megcsaljam egy akármilyen srácért. Szóval nem helytálló ez a felfogás, hogy a biszexeknek tudat alatt fax kell, és csak kalandorosdit játszanának az azonos nemmel.
#22-es, annyira értelek. Miért kell elítélni a biszex nőket, amikor ugyanúgy egy csónakban evezünk mind, hisz a térsadalom a leszbikusokat és biszexeket is úgyszintén elítéli. Egy kis összetartással csak mindannyian jobban járnánk.
A kérdésre válaszolva, természetesen. Biszex, leszbikus, panszexuális... Nekem aztán mindegy, a lényeg, hogy lány legyen. :D
20/L/L
Nem is értem ezt a sok elméletet arról, hogy egy biszex miért hagyhatna el jobban valakit, mint egy leszbikus... szerintem egyáltalán nem függ össze a szexuális orientáció azzal, hogy meddig marad az illető a párja mellett...
Én ha beleszeretnék egy lányba, aki biszex, akkor persze, hogy járnék vele.
Konkrétan biszexxel nem hiszem, hogy ismerkednék, csak ha szűz, mert az a gondolat, hogy pasi járt már benne, az egy kicsit taszítana, de ha szűz, vagy szimplán beleszeretek, akkor semmi ilyen nem érdekelne...
A legtöbb exbarátnőm bi volt, vagy előttem (és utánam is) heteronak vallotta, vallja magát.
Mostani barátnőm annyira bi, hogy gyereke van az exférjétől. :D
Maximális a bizalom, semmi probléma nem adódik az orientációjából.
Sose értettem ezt a beszűkült látásmódot a leszbikusok részéről, pedig én is megéltem egyet s mást.
Hülyeség valakit csak és kizárólag a szexuális beállítottsága alapján elítélni... ezt pont nekünk kéne beismernünk, nemdebár?
22/L/L
Nem értem miért itélik el a biszexuálisokat. Persze ez emberfüggő, hogy most egy biszex lányban mennyi tartás van és elgyengül egy pasi miatt miközben egy lánnyal van. Én személy szerint képtelen lennék bárkit is megcsalni, ha szeretem nem teszek ilyet, ha meg nem szeretem bele sem megyek a kapcsolatba. Ennyi :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!