Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikusok, ti járnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikusok, ti járnátok biszex lánnyal?

Figyelt kérdés

Ha nem járnátok akkor miért nem?

Kort is írjatok kérlek :)

Köszönöm.

2016. nov. 3. 14:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

én nem akarok már biszex csajjal járni az tuti

22L

2016. nov. 5. 14:38
 12/29 singa22 válasza:
41%

Simán! Szerintem, ha valaki bisexnek valja magát, bár a meghatározásban benne van a "sex" az orientáció nem feltétlen fizikai jellegű. A személybe szeret bele, és nem a testiségbe, az csak ráadás :) De ez csak az én véleményem...

Amúgy saját tapasztalat, ha a lány egy héttel a kapcsolatotok kezdete előtt heteronak valja magát, ne tolj ki magaddal annyira, hogy beleszeretsz :D

20/L/L

2016. nov. 5. 23:28
 13/29 anonim ***** válasza:
93%
Elkeserítőek a válaszok.
2016. nov. 27. 13:17
 14/29 anonim ***** válasza:
94%
Én amikor egy biszex lánnyal ismerkedtem, ő már az elején tisztázta, hogy ő lányokkal csak szexet tud elkèpzelni, kapcsolatot nem. Nem vezetett félre, korrekt volt, bár szex se lett a dologból. De ez sokkal szimpatikusabb magatartás, mint amit néhány utálkozó előttem szóló képvisel. Engem nem érdekel, hogy előttem kikkel volt, csak az, hogy milyen ember és az, hogy most velem van, nem férfiakkal. Ha akarna, akkor velük lenne, nem velem
2016. nov. 27. 15:44
 15/29 anonim ***** válasza:
59%
Szóba sem jöhet. Csakis rossz tapasztalataim vannak a biszex nőkkel, nem kérek belőle többet. Mindegyik végül pasi mellett kötött ki, én komolyan gondoltam, ők meg csak szexre akartak nőt. Erre ott vannak a másik biszexek. Persze van kivétel nyilván, de egyszerűen nem megyek bele többet ilyenekbe. 26 éves vagyok és nem valakinek a játékszere akarok lenni, mindegy, hogy leszbikus, vagy biszex, én már komolyat keresek, életre szólót.
2016. nov. 27. 18:34
 16/29 anonim ***** válasza:
95%
Hàt tényleg elkeseritö amiket irnak... életem elsö szerelme egy làny volt. Volt pasim is, de soha nem szerettem bele egy pasiba se. Mindig os jobban hajlottam a lànyok fele... Végsösoron én is biszex vagyok de soha nem dobnàm fel a kapcsolatomat föleg egy pasiért... tudom hogy vannak ilyen lányok de azok meg se érdemlik hogy bàrki is szeresse öket valaha is... ekem ez a véleményem..
2016. nov. 28. 12:33
 17/29 anonim ***** válasza:
0%

Én járnék biszex nővel, nem volna akadály. Ami azt illeti, inkább egy ilyen beállítottságú nővel alakítanék ki párkapcsolatot, mert aki biszex, az általában szép és nagyon nőies marad, nem fiúsodik (ill. hízik) el, mint a legtöbb leszbikus, másrészt, egy biszex lánnyal több közös vonás lenne bennünk, mint egy teljesen meleg nővel. Én nagyon nőies nő vagyok, leszbikus létemre, és amit meleg nők szeretnek, azok tőlem távol állnak, nem is kicsit. (pl. utálom a fiús csapatsportokat, a kockás inget, Lady Gaga zenéjét, stb.Egyedül a cicákat szeretem,de inkább kutya- és ló párti vagyok.)

Úgyhogy egy szép, nőies, művészi hajlamú, szingli (!!!) biszex nőnek sokkal nagyobb esélye van nálam :)

(persze, ha mégis van a fenti paramétereknek megfelelő leszbikus nő, nem utasítom el, de ilyen meleg nő nagyon-nagyon ritka, legalábbis én nem nagyon láttam.Nekem is van művészi hajlamom, több is, ezért keresek ilyen nőt.)

29/nő

2016. dec. 11. 09:40
 18/29 anonim ***** válasza:
91%

Attól hogy valaki biszex még lehet vele járni és jól működhet a kapcsolat,csak annyi h a lezbikus többször lesz féltékeny

Egyébként én biszex vagyok és a barátnőm lezbikus es nagyon jól megvagyunk,en 20 éves ő 19

2016. dec. 11. 10:40
 19/29 anonim ***** válasza:
93%
Engem faképnél hagyott egyszer egy leszbikus lány nem túl szolid hisztiroham kíséretében, azért mert ő nem tud komolyan venni egy biszexuálisat, és megégette mar magát rendesen. Ezért lett belőle egy éjszakás kaland. Én többet szerettem volna tőle. Aki ilyen cìmkék miatt ítél el, az hagyjon is békén. A biszexualitàs elég tàg fogalom, de nem fogok magyaràzkodni senkinek, hogy mégis "mennyire vagyok az",mert ha ez számít, az már rossz.Több elutasítást kaptam nőktől csak az identitásom miatt, mint férfiaktól. Kapcsolatom is volt, ami emiatt ment tönkre, rettenetesen féltékeny volt, mert vannak fiú baràtaim. Booom.. Elkeserítő tapasztalatim voltak ezzel kapcsolatban, szívesebben lennék leszbikus, akkor nem ìtélnének el. :D /25
2016. dec. 11. 18:51
 20/29 anonim ***** válasza:

Azert mert valaki biszex nem feltetlen egy megcsalos fereg... En ha valakibe bele szeretek nem hagyom ott azert mert pasi hianyom lenne. Sajnalatos hogy ilyen tapasztalaitok vannak:(

16/L/Bi

2016. dec. 11. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!