Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, ti járnátok biszex lánnyal?
Ha nem járnátok akkor miért nem?
Kort is írjatok kérlek :)
Köszönöm.
én nem akarok már biszex csajjal járni az tuti
22L
Simán! Szerintem, ha valaki bisexnek valja magát, bár a meghatározásban benne van a "sex" az orientáció nem feltétlen fizikai jellegű. A személybe szeret bele, és nem a testiségbe, az csak ráadás :) De ez csak az én véleményem...
Amúgy saját tapasztalat, ha a lány egy héttel a kapcsolatotok kezdete előtt heteronak valja magát, ne tolj ki magaddal annyira, hogy beleszeretsz :D
20/L/L
Én járnék biszex nővel, nem volna akadály. Ami azt illeti, inkább egy ilyen beállítottságú nővel alakítanék ki párkapcsolatot, mert aki biszex, az általában szép és nagyon nőies marad, nem fiúsodik (ill. hízik) el, mint a legtöbb leszbikus, másrészt, egy biszex lánnyal több közös vonás lenne bennünk, mint egy teljesen meleg nővel. Én nagyon nőies nő vagyok, leszbikus létemre, és amit meleg nők szeretnek, azok tőlem távol állnak, nem is kicsit. (pl. utálom a fiús csapatsportokat, a kockás inget, Lady Gaga zenéjét, stb.Egyedül a cicákat szeretem,de inkább kutya- és ló párti vagyok.)
Úgyhogy egy szép, nőies, művészi hajlamú, szingli (!!!) biszex nőnek sokkal nagyobb esélye van nálam :)
(persze, ha mégis van a fenti paramétereknek megfelelő leszbikus nő, nem utasítom el, de ilyen meleg nő nagyon-nagyon ritka, legalábbis én nem nagyon láttam.Nekem is van művészi hajlamom, több is, ezért keresek ilyen nőt.)
29/nő
Attól hogy valaki biszex még lehet vele járni és jól működhet a kapcsolat,csak annyi h a lezbikus többször lesz féltékeny
Egyébként én biszex vagyok és a barátnőm lezbikus es nagyon jól megvagyunk,en 20 éves ő 19
Azert mert valaki biszex nem feltetlen egy megcsalos fereg... En ha valakibe bele szeretek nem hagyom ott azert mert pasi hianyom lenne. Sajnalatos hogy ilyen tapasztalaitok vannak:(
16/L/Bi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!