Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Leszbikus nők ti járnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus nők ti járnátok biszex nővel?

Figyelt kérdés
Mert van egy biszex nő aki járni szeretne velem. De sok leszbikus nőnél azt látom társkeresőn kiírva, hogy biszexel nem járna. És ebbe én is belegondoltam, mert valószínűleg a szexhez való hozzáállásunk sem egyezik. Meg így társként abba belegondolni, hogy ő élvezi férfiakkal, meg szerelmes is tud lenni beléjük, az számomra kiábrándító, mert nem ugyanazok az érzései mint nekem. Meg ha elkezdené sorolni, hogy ez is helyes pasi, az is nekem az ilyesmi nem lenne elfogadható. Szóval inkább arrafelé hajlok hogy megmondom neki, maradjunk barátok. Leszbikus nők ti hogy vagytok ezzel? Van valakinek pozitív tapasztalata biszex nővel kapcsolatban?
2018. szept. 21. 16:06
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9. Azért vagyok leszbikus mert semmilyen vonzalmat nem érzek férfiak iránt. Barátkozni tudok velük de ennyi. És azt érzem, hogy egy biszex nem értené meg az érzéseimet, mivel ő vonzódik hozzájuk. Meg társkeresőn is legtöbben alkalmit keresnek, meg a legdurvább aktképeket ők dobják fel magukról nem a leszbikusok. Én jó tapasztalatok nem hallottam róluk. Barátnőmnek a felcsatolhatóst akarta erőltetni akivel komoly kapcsolatba volt, pedig az elején közölte hogy ő nem szereti az ilyen játékszereket.
2018. szept. 21. 19:23
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

Azt gondolom, hogy aki valóban biszexuális és mind érzelmileg, mind szexuálisan tud vonzódni a nőkhöz, azzal nem látom okát, hogy miért ne jöhetnék össze.

Akikről te írsz kérdező, a társkeresős csajok, azokhoz nekem is volt szerencsém, de azok egyszerűen csak szexet akarnak és ennyi, ott a másik fél csak a szükséglete kielégítésére lenne. Akár leszbikus, akár biszex, attól nem akarnék én se semmit.

"Meg így társként abba belegondolni, hogy ő élvezi férfiakkal, meg szerelmes is tud lenni beléjük, az számomra kiábrándító, mert nem ugyanazok az érzései mint nekem."

Na ez viszont leszbikus létedre szűk látásmódra utal. Egy heteró pont ugyanazt a szerelmet érzi, mint egy leszbikus, csak épp más a tárgya. Ennyi erővel egy akárki leszbikus barátodnak sem ugyanazok az érzései, hisz ő nem te.... Ez annyira butaság.

A szerelem, az érzések mind univerzálisak!! Más kérdés, hogy kinek milyen csomagolás kell köré. Nekem egy nő. És még így sem mindegy, mert a férfias nők iránt sem tudok szerelmet érezni. Most akkor és megint egy külön kategória lennék? Hagyjuk már...

Merem állítani, ha nem lenne ennyire stigmatikus a saját nemhez való vonzódás és mindenki törődne a maga dolgával, sokkal-sokkal több ember élne BOLDOG kapcsolatban az AZONOS NEMŰ párjával ezen a bánatos bolygón.

2018. szept. 21. 20:49
 13/22 anonim ***** válasza:
3%
Nem.Attól hogy nemcsalna meg még undorodom tőlük, csak ezt nem értik meg, őket kötelező ajnározni.
2018. szept. 21. 21:38
 14/22 anonim ***** válasza:
72%
Egy szóval se kérte senki hogy ajnározd őket. :D Negatív megkülönböztetést nem szeretnénk kapni, ez szerintem neked sem esne jól.
2018. szept. 21. 22:00
 15/22 anonim ***** válasza:
0%

A személyes vélemény és ízlés ami ténxeken alapul mióta hátrányos?

Ha nem akarsz "hátrányos megkülönböztetést" ne dugj pasikkal,ennyi.

Önként és örömmel kúratod magad velük aztán hátrányos megkülönböztetésnek veszed ha valaki azért nem akar veled összejönni,mert nem jön be neki,hogy pasikkal kúratod magad.

Nincs valami mentális beütésed?

2018. szept. 21. 23:31
 16/22 A kérdező kommentje:
Közben utánaolvastam a témának, és talán olyan nőben tudnék bízni aki a homoszexuális irányba húz. Csak úgymond az elvárások miatt képes arra, hogy férfiakkal legyen, de a nők iránti érzései erősebbek, meg férfiakba sem tud beleszeretni. Meg már fiatalkorában nőkhöz vonzódik. Tehát pl. aki a kinsey-skálán egyel a teljes homoszexuális előtt van.
2018. szept. 22. 07:30
 17/22 anonim ***** válasza:
93%

Te annyira végletekbe menően ostoba vagy hogy az már fájdalmas.

Konkrétan azt várod el hogy ne legyek biszexuális és akkor majd nem fogsz így beszélni rólam. Na már most ezen nem tudok változtatni, ha tudnák akkor biztos hogy nem lennék biszex. Gondolom te is kaptál már beszólást amiért a lányokat szereted, ez olyan mintha tőled is elvárná valaki hogy ne így legyen, és akkor majd emberként kezelnek. Neked is nagyon jól esne ugye?

Ja és nem volt még olyan szerencsére hogy valaki emiatt nem akart volna tőlem semmit, én csak a te stílusodról beszéltem. Egyedül a szüleim nem tudják elfogadni hogy a lányokat is szeretem.

Ez pedig csak részletkérdés, de elárulom neked hogy utoljára 20 évesen volt barátom, aztán egy évig senki, három éve pedig egy lánnyal vagyok együtt.

2018. szept. 22. 09:46
 18/22 A kérdező kommentje:
Ha valakinek nem tetszik valami akkor az ostoba érthető. Emberként eltudom fogadni, csak mint társ nem kellene. Nem mondtam, hogy tehetsz a vonzalmadról, de én sem tehetek róla, hogy nem tudnék kapcsolatban élni olyannal aki a férfiakhoz is vonzódik. És nemcsak én vagyok így menj fel egy társkeresőre és nézz körül. De akkor rendben a leszbikus nők többsége is ostoba, mert nem áll össze biszexekkel. De mint írtam utána olvastam és ha felvázolt nő inkább a homoszexuálishoz közel, akkor tudnék vele járni.
2018. szept. 22. 10:02
 19/22 anonim ***** válasza:
84%

Nem neked írtam kérdező. Veled semmi bajom nincs, mert normálisan állsz hozzá. Nem zavar ha nem akarnál velem összejönni, elfogadom nem is akarnám ráderőltetni. Egyszer történt olyan hogy valaki nem akart összejönni velem amiért biszex vagyok, de az egy fiú volt, őt is békén hagytam, ha egy lány utasítana el ezért, őt is békénhagynám.

Az 55%-osnak mondtam amit mondtam, mert undorítóan lekezelően beszél minden biszexről, nem csak ebben a kérdésben.

Amúgy még annyit hozzáfűznék, hogyha kapcsolatban vagyok egy lánnyal, biztos nem mesélnék olyanokat hogy ez meg az a pasi milyen helyes.

2018. szept. 22. 10:12
 20/22 anonim ***** válasza:
97%
Ez annyira gáz felfogás. Én nem akarok g*ci lenni, de akik azt mondják hogy undorító ha valaki biszexként férfival is volt, az meg se érdemli azt hogy bárki is szóba álljon vele. Miért hiszik azt a leszbikusok, hogy ők bármivel is jobbak mint a biszexek? Mert ezekből a szövegekből az jön le. Hogy konkrétan a biszexek érezzék megtisztelve magukat, ha egy leszbikus egyáltalán rá néz. Mert ők tökéletesek, mert nem érintkeznek undorító férfiakkal. Ja amúgy mellékesen apátok is férfi, és anyátok vele kamatyol, fújj. -_- "
2018. szept. 22. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!