Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy a barátnőm valójában leszbikus nem biszex?
Figyelt kérdés
A barátnőm kamaszkorában, fiatal korában ugyanúgy a nőket nézte mint én, meg nőkbe szeretett bele. Később tudatosult benne, hogy ez baj 15 éves korában elkezdett fiúkkal ismerkedni. De a randik során nem volt boldog, illetve nem volt sok férfival kapcsolata. A szexet sem úgy élvezte elmondása szerint ahogy kellett volna, de volt kötődése azokhoz a fiúkhoz de szerelmes nem volt beléjük, meg sokszor volt évekig egyedül. Az első fiúval történt szexuális élménye után is leszbikusnak érezte magát. És akkor jött rá teljesen, hogy ez nem ilyen amikor megcsókoltam, meg szexeltünk, hogy neki ez volt az első igazi. Én arra gyanakszom hogy a környezete, meg a megfelelési kényszere miatt ment bele ebbe, de ő a nőket szereti, és leszbikus. Mert akkor jobban élvezte volna velük a szexet.2018. szept. 2. 08:16
1/7 anonim válasza:
Az a baj, hogy bajként tudatosult benne, mikor nem kellene annak lennie. Sokkal nagyobb baj inkább, hogy valakinek el kell magában folytania az érzéseit, vágyait. Hogy a kérdésre is válaszoljak, igen, elképzelhető, hogy leszbikus. Főleg az első szexuális élménye miatt. Többször is olvasni erre, hogy volt, aki így jött rá. Nála sem tartom természetes dolognak, hogy szex után egyből erre a következtetésre jutott. Ami pedig köztetek történt, utalhat arra, hogy mégis biszex, de arra is, hogy szimplán a Te személyedben mégis csak meglátott valamit, egy fénysugarat esetleg, reményt, hogy nem leszbikus. Nehéz megmondani valakinek az érzéseit, ha saját magában sem az igazság tudatosul. Szerintem inkább próbálj meg vele erről beszélni, hátha több kiderül. Addig úgyis minden csak feltételezés.
2/7 A kérdező kommentje:
1. Azt hiszem félreértettél valamit én nő vagyok.
2018. szept. 2. 08:49
3/7 anonim válasza:
Egyértelműen leszbikus. Ez baj? Vagy most nem értem.
4/7 anonim válasza:
Igen, elnézést, pont most akartam írni, hogy valószínűleg félre értettem. De hát így meg csak megerősíteni tudom, amit írtam, hogy többen is így jönnek rá. Valószínűleg jól sejted, de attól még javaslom, hogy beszélj vele.
5/7 A kérdező kommentje:
Miért lenne baj? Én is az vagyok, ennek csak örülök. Csak ezen gondolkozom, hogy ő egyébként mások számára biszexnek tűnik, de nekem azok alapján amit elmesélt leszbikusnak, aki megakart felelni a heteró elvárásoknak. 34 évesen érezte azt, hogy nem bír tovább férfiakkal ismerkedni, de már 28 éves kora nem volt kapcsolata velük. Mert egy randira sem tudta rávenni magát.
2018. szept. 2. 09:10
6/7 anonim válasza:
Mivel volt kapcsolata férfival ífy biszex, csak homoromantikus.
7/7 anonim válasza:
Igen leszbikus. Az hogy volt fiúval az valszeg valóban megfelelési kényszer volt.
Technikailag tekinthetjük bi-nek,de szerintem ez nem ilyen egyszerű. Mondhatjuk,hogy kellet neki a megerősítés vagyis,hogy a lányokat szereti. Pasival nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!