Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikus lány esetén elképzelhető, hogy csatlakozzon egy párhoz harmadiknak? (Nyilván csak a lány részére. )
Szerintem a lány, ha nem 100% férfi gyűlölő leszbikus, akkor benne lenne, sőt lehet még élvezné is, de biztos lennének szabályok. A hármas viszont nem biztos, hogy összejönne, ahhoz kell az a valami extra a csaj és a pasi között.
Amit el tudok képzelni az max a közös orál, hogy a két lány a végén lerendezi a pasit, sok csók és simogatás közepette.
Leszbikus vagyok, egyáltalán nem férfigyűlölő, tehát az első pár válaszolónál valamelyik már meg is dőlt.
De nem. 1: Én szeretkezem, tehát azt csak a párommal 3: Ha valaki a páromhoz mer érni úgy, akár férfi, akár nő, annak ledarálom a kezét.
És alapvetően nem tartózkodnék hálóban férfival. Minek? Szexelni egy nővel is tudok, engem maximum csak taszít, ha előttem nyomatják bele...
Attól függ, ki kérné.. :-D De azt is csak nagyon "visítva", szigorú szabályok betartásával.. pl. kizárjuk a pasit a valahová. :-D Egyébként nem..
23LL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!