Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Egy leszbikus lány esetén...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy leszbikus lány esetén elképzelhető, hogy csatlakozzon egy párhoz harmadiknak? (Nyilván csak a lány részére. )

Figyelt kérdés
Megvalósulhat így is egy hármas, hogy a lányt ne zavarja annyira a férfi jelenléte?

2017. ápr. 10. 13:15
 1/8 anonim ***** válasza:
72%
Necces.
2017. ápr. 10. 14:04
 2/8 anonim ***** válasza:
5%

Szerintem a lány, ha nem 100% férfi gyűlölő leszbikus, akkor benne lenne, sőt lehet még élvezné is, de biztos lennének szabályok. A hármas viszont nem biztos, hogy összejönne, ahhoz kell az a valami extra a csaj és a pasi között.

Amit el tudok képzelni az max a közös orál, hogy a két lány a végén lerendezi a pasit, sok csók és simogatás közepette.

2017. ápr. 10. 14:40
 3/8 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem simán, de nem hiszem hogy a nagy hévben a lány is kimaradna a jóból..:)
2017. ápr. 10. 14:56
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
Hányszor kérdezitek még meg?Miért nem lehet megérteni,hogy egy leszbikus semmiben nem megy bele,amiben férfi van.Egy biszex esetleg,de egy leszbikus nem,akkor se ha csak a lánnyal kell foglalkozni.Van elég egyedülálló leszbikus lány,aki mellett nem kell eltűrni egy nyálcsorgató,farokverő pasit. Menj te bele 3-asba egy másik pasassal,a heteró lányokat meg ez izgatja.
2017. ápr. 10. 15:38
 5/8 anonim ***** válasza:
93%
Nem képzelhető el.Eleve nem kezdek foglalt lánnyal,de ha megtudom,hogy férfi a párja,vagy csak régebben volt,nagy ívben elkerülöm.Egy ilyen "ajánlat"estén pedig még egy szimpla barátal,ismerőssel is rögtön megszakítanám a kapcsolatot.
2017. ápr. 10. 16:15
 6/8 anonim ***** válasza:
87%

Leszbikus vagyok, egyáltalán nem férfigyűlölő, tehát az első pár válaszolónál valamelyik már meg is dőlt.

De nem. 1: Én szeretkezem, tehát azt csak a párommal 3: Ha valaki a páromhoz mer érni úgy, akár férfi, akár nő, annak ledarálom a kezét.

És alapvetően nem tartózkodnék hálóban férfival. Minek? Szexelni egy nővel is tudok, engem maximum csak taszít, ha előttem nyomatják bele...

2017. ápr. 10. 17:01
 7/8 anonim ***** válasza:
93%
Te bevállalnád, hogy egy pasi lesz*pjon? Mert ugyan az a kategória.
2017. ápr. 10. 23:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Attól függ, ki kérné.. :-D De azt is csak nagyon "visítva", szigorú szabályok betartásával.. pl. kizárjuk a pasit a valahová. :-D Egyébként nem..

23LL

2017. ápr. 13. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!