Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtudtam, hogy leszbikus és furán érzem magam ettől. Hogyan kezeljem?
Mi közöd hozzá, hogy leszbikus-e, vagy sem?
Gondolom ha hetero vagy, minden hetero pasi környezetében normálisan viselkedsz, nem? Nem illegeted magad előttük, hogy felszedjenek.
Gondold azt, hogy ő egy hetero pasi, akitől nem akarsz semmit.
Ha meg akarsz, akkor küldj felé jeleket, mintha férfi lenne.
Ha esetleg kiderülne, hogy tényleg tetszel neki, akkor ne húzd az agyát véletlenül se, mert akkor elkezdene reménykedni, hogy lesz köztetek valami, és tudja mindenki, hogy nem jó olyan ember iránt epekedni, aki közben nem is akar semmit.
Szóval szerintem véletlenül se viselkedj előtte úgy, mintha egy jó pasi lenne. Ha tetszenél is neki, akkor SE használd ki a helyzetet. Ne vele növeltesd az egódat!
Ha akarsz tőle valamit, mondd meg neki nyugodtan. Ha nem, azt is, nem hinném, hogy meg fog sértődni.
Mióta vagytok kollégák?
Inkább hagyjuk a kérdést.:( Szerintem nem jött át, amit érzek, de nem is nagyon tudom kifejezni, ezért kértem segítséget.:(
Nem akarnám húzni az agyát, fel sem merült bennem, hogy szivassam (önbizalmam sem lenne hozzá). Az meg, hogy mi közöm, hogy leszbikus.. Azért eléggé feltűnő néha stílusból +a gyűrű. Ezt akaratlanul is észreveszem
Már felnőttek vagyunk.:D Korokat nem szeretnék írni.
#7 Nem nagyon fantáziálok lányokkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!