Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik nekem egy lány akiről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem egy lány akiről megtudtam hogy leszbikus, hogyan udvaroljak neki? 20L

Figyelt kérdés

Tetszik egy 19 éves lány, aki szintén leszbikus mint én. Jellemileg nagyon kedves, s neki is volt mar növel dolga, akárcsak nekem.

Bar nem először kellene nőt hódítanom, nem ártana most egy két javaslat nekem... A kérdésem az, ti mit javasoltok, hogyan közeledjek felé? Hogyan udvaroljak neki? Meghívjam valamire, vagy randevúra? Kedveskedjek neki? Szeretném felhívni magamra a figyelmét nagyon!

2012. júl. 17. 17:20
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
27%
Növel? Mit növel?
2012. júl. 17. 17:25
 2/20 okoska31 ***** válasza:
49%
hívd el, ahogy egy pasi tenné egy csajjal :)
2012. júl. 17. 17:25
 3/20 A kérdező kommentje:

17:25

Csak így, egyszerűen hívjam el? Ez nem túl egyértelmű? Nem "rámászás"? Nem lehet, hogy ezzel sok leszek neki?

Én ha randizom is, elsőnek mindenképpen a sétálós helyeket szeretem, mert ott lehet ismerkedni a legjobban és bókolni, flörtölni is! Amire gondoltam, az a Margit-Sziget, mert szerintem remek ismerkedő hely és romantikus is!

2012. júl. 17. 17:31
 4/20 anonim ***** válasza:
De, elég egyértelmű, de nem ez a randi célja?
2012. júl. 17. 17:42
 5/20 A kérdező kommentje:

17:42

Nos, igen, ebben van valami. Az igazat megvallva holnap találkozom is vele, de nem személy szerint, hanem baráti körben. Félre fogom öt hívni, s meg fogom kérdezni tőle akkor a randit, hogy szeretné-e!

Remélem hogy "igen"-t mond, a gond az hogy nagyon izgulós típus vagyok és egy randira felkérés mindig is nehezen ment sajnos... :,( Most is görcsölök előre nagyon

2012. júl. 17. 17:51
 6/20 anonim ***** válasza:
Mondd, hogy tudsz egy klassz helyett itt vagy ott és nincs-e kedve veled menni. ott van pl. a Sugarshop, baromi jó hely, keress rá ;) Vagy fagyizni, bár most hideg van, sörözni, kávézni, forrócsokizni a Starbucksba ilyesmi. Mintha egy barátodat hívnád valahová, csak tőle meg többet akarsz ;)
2012. júl. 17. 22:22
 7/20 A kérdező kommentje:

22:22

Jó ötleteket adtál nekem! :) Akárhogy is döntök, a lényeg, hogy holnap elhívom, s majd megírom itt, hogyan alakultak a dolgok! :)

2012. júl. 17. 22:28
 8/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Sikerült! :D Félrehívtam a lányt a baráti körből, s elhívtam egy randira, ö pedig igent mondott! :) Holnap lesz a találkozónk, alig várom! Remélem, hogy alakulni fognak a dolgok vele... :)

2012. júl. 18. 15:47
 9/20 anonim ***** válasza:
Nagy kalappal ;)
2012. júl. 18. 22:42
 10/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Remekül alakult a randi, sokat flörtöltünk és ismerkedtünk, néha azt éreztem hogy még a csók is meglesz, de azt első alkalommal sosem érdemes megtenni

Holnap ismét lesz randevúnk, s reménykedem a további sikerekben! ^^

2012. júl. 19. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!