Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tetszik nekem egy lány akiről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem egy lány akiről megtudtam hogy leszbikus, hogyan udvaroljak neki? 20L

Figyelt kérdés

Tetszik egy 19 éves lány, aki szintén leszbikus mint én. Jellemileg nagyon kedves, s neki is volt mar növel dolga, akárcsak nekem.

Bar nem először kellene nőt hódítanom, nem ártana most egy két javaslat nekem... A kérdésem az, ti mit javasoltok, hogyan közeledjek felé? Hogyan udvaroljak neki? Meghívjam valamire, vagy randevúra? Kedveskedjek neki? Szeretném felhívni magamra a figyelmét nagyon!

2012. júl. 17. 17:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Na látod megy ez :D Hova hívtad el végül?
2012. júl. 20. 00:14
 12/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma egy jót sétáltunk a városban, s továbbra is flörtöltünk, incselkedtünk egymással, rengeteget megtudtunk a másikról és egyre jobban megkedvelem öt! Azt mondta gyönyörű vagyok és szexi, s én is hasonlóképpen vélekedtem róla!

Holnap pedig megyünk közösen egy romantikus vacsorára, s ha minden jól megy, könnyen az lehet a vége hogy megcsókolhatom öt végre, vagy akar több is történhet... :)

Nagyon bizakodó vagyok és már alig várom a holnapi közös esténket! Kérlek drukkoljatok!

2012. júl. 20. 17:29
 13/20 anonim ***** válasza:
Na mizu? Hogy alakulnak a dolgok? :)
2012. júl. 21. 21:39
 14/20 anonim ***** válasza:
ez aranyos :)
2012. júl. 22. 16:40
 15/20 A kérdező kommentje:

SZIASZTOK! :D

SIKERÜLT! :D Tegnap éjjel Vele aludtam a vacsora után! :) Nagyon boldog és büszke vagyok, immár a barátnőmnek tekintem, ugyanis tegnap óta járunk. :,)

Rettentő szerelmes vagyok és büszke, hogy összejött vele a dolog. Tegnap éjjel az agyban IGAZI vadmacska volt, s egymást dicsértük oda és vissza, azt mondta nagyon elégedett volt a szexuális együttlétünkkel, s én sem panaszkodhatok... :,)

Megérte udvarolni is, mert azt mondja, nagyon élvezte vele a flörtölést is, szóval maga az ismerkedés is remek volt köztünk!

Mérhetetlenül boldog és elégedett vagyok, köszönöm szépen nektek hogy segítettetek és biztattatok! ^^ nagyon szerelmesek vagyunk! :,)

2012. júl. 22. 17:15
 16/20 anonim ***** válasza:
legyetek boldogok (:
2012. júl. 22. 17:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Sok boldogságot nektek ;)
2012. júl. 22. 17:57
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönjük szépen nektek! :,)

Nagyon reméljük mi is hogy boldogok leszünk! :)

2012. júl. 22. 21:25
 19/20 anonim ***** válasza:
hát ez édes (volt) :D
2014. aug. 8. 19:36
 20/20 anonim válasza:
Azota mivan ? :D
2017. júl. 28. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!