Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy egy fiús lány nem leszbikus?
Figyelt kérdés
2012. máj. 29. 20:37
1/5 anonim válasza:
kérdezd meg, vagy nézd azt, hogy hogyan viselkedik a lányokkal, és a fiúkkal. gondolom biztos van egy kis eltérés attól, ahogy eg yhetero viselkedik, nem?
2/5 anonim válasza:
Ha a fiús lány a hüvelykujján gyűrűt hord, kérdezd meg tőle, miért. Az ugyanis a homoszexualitás jelképe, csak sok heteró hordja, mert nem tudja, mit jelent. És igen, főleg azt figyeld, ahogy a srácokkal viselkedik. Kicsit mindig olyan, mintha rivalizálna velük, volt butch (fiús leszbi) barátném, ő pl mindig feltűnően laza akart lenni, de nem úgy, mint a csajok, hanem mint a srácok.
3/5 anonim válasza:
Igazat adok az előttem szólónak, figyeld a gyűrűt, esetleg kérdezd meg, van-e barátja, miért nincs, stb :))
4/5 neon2 válasza:
Én magam is fiús vagyok de nem leszbi.Gyakran deszkázom,sok a fiú haverom, meg ilyenek... Egyszerűen a nézése a mozdulatai és egyszerű kérdések simán választ adnak a kérdésre. ;)
5/5 anonim válasza:
Nagyon egyszerűen. Ha a lányokért odavan a fiúkat meg utálja akkor leszbikus.
De ha folyton pasik társaságába lófrál, és max 1-2 fiús csaj a "barátnője", távoli haverja, akkor heteró.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!