Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnék leszbikus lenni. Még nagyon fiatal vagyok. De egyszerűen sírok ha arra gondolok. Mit tegyek?
Eddig 4 fiúval voltam együtt de igazábol mindegyiket szerettem. Mostanában felmerült a kérdés bennem hogy én leszbikus vagyok. És ISTENEM:( én nem szeretnék. A férfiakat szeretném szeretni. De mostanában ezt nem tudom elképzelni hogy milyen jó lenne együtt lenni valakivel.. Nem tudom hogy leszbikus leszek-e. anyukám azt mondta hogy legfőképpen azok lesznek akik fiúsak vagy fiús játékokkal játszottak fiatalabb korukban. én nem. de mostanság olyan furcsa nekem. 14 éves lány vagyok:( és borzalmas lenne az életem ha leszbikus lennék.
úgy érezném kirohannék a világból.
most is sírnom kell ha erre gondolok. lehet hogy ez amiket most írtam értelmetlen de nagyon borzalmas belegondolni:( Mit tegyek hogy elmúljon és minden jó legyen?:(
Legyél biszex.
Várjunk csak... 14 évesen már 4 fiúval voltál együtt?
igen. mármint csak jártunk.
én normális életet szeretnék élni.:( nem biszexként
fiú
na ilyen emberek mint te inkább lőjjék fejbe magukat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!