Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, h leszbikus vok?
Figyelt kérdés
Mostanában igazán megnézem a lányokat... :S és volt már olyan h amikor 1 szép lányt megláttam benedvesedtem... :(
Tudnátok segíteni? Ha nem vok leszbi akk miért van ez??
Normális válaszokat kérek.!
Egy kétségbe esett lány.
2012. márc. 31. 13:38
1/8 anonim válasza:
Én azt hallottam,ami igaz szerintem,hogy mindent "tinit" átemgy egy olyan fázison,hogy a hasonló neműek jönnek be neki, aztán idők múltával valakinél elmúlik,valakinél nem.
2/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ... :)) akk semmi komoly?? : o :))
2012. márc. 31. 13:42
4/8 A kérdező kommentje:
:)) :DD
2012. márc. 31. 13:46
5/8 anonim válasza:
Hány éves vagy? Még el is múlhat, de ha felnőtt korodban is a saját nemedhez vonzódsz akkor sincs Veled semmi baj, mert azzal senkit nem bántanál meg!!! Te erről nem tehetsz, és senkinek nincs joga ezért elítélni Téged!!! Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!!
6/8 A kérdező kommentje:
16 és köszönöm szépen.. :)
2012. ápr. 1. 09:33
7/8 anonim válasza:
Én nem ítélem el a melegeket. DE. Azzal nem értek egyet hogy hirdetik és büszkék rá, jogokat követelnek(pl.: örökbe fogadás, házasság). Ez egy betegség. És most elkezdtek majd beszólni hogy nem is betegség meg így meg úgy. BETEGSÉG. Nincs meg a fajfenetartó ösztön ami ugye baj. Valószínűleg (remélem) kinövöd majd, de ha nem akkor sincs baj. Csak ne járj meleg felvonulásra meg ilyenek. Minden jót 18/f
8/8 ívy1 válasza:
szerintem még fiatal vagy ahhoz hogy ez végleges legyen,mindenesetre van benned hajlam ha egy lány látványától beizgultál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!