Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbiusok, mit tegyek?
Nos, én biszexuális vagyok, de ha megengeded hozzá szólnék a témához. (de ha nem engeded, akkor is xD)
kezdjük az első mondatoddal. "azt hiszem" -- HISZED VAGY TUDOD?!! ez fontos kérdés... először légy tisztában a saját érzelmeiddel. Ha ez meg van, akkor próbáld meg elhelyezni a kapcsolatotokat egy skálán. Pl: menyire agytok jó barátok?
Ha nagyon jó barátok vagytok, akkor nyilván sokat beszélgettek is. Ilyenkor, tessék aktivizálni magad, és húzzatok le kocsmázni. mivel az alkohol megoldja a nyelvet, próbáld meg kikérdezni finoman. PL: mi a véleménye a melegekről stb... Meg hogy hogy vannak a palijával. ( azért ne így egymás után :D. Közben minden jelentéktelen dolgot is beleszőhetsz, csak a sok zöldség közben legyen pár lényeges kérdés)
A válaszaiból vonj következtetéseket. jah és figyeld a szemeit. pl: lesüti-e a szemét ha a leszbis témához értek? Ha nem néz a szemedbe, az árulkodó jel. :P Figyeld meg a testbeszédét, ficereg el, meg igazagatja-e a haját. Ez mind ara utal, hogy kínos neki a téma.
Aztán... hát kitudja. Az s lehet, hogy biszex a csaj. Szóval valamilyen szinten próbálj közeledni, aztán majd lesz valami. Vagy lekoptat vagy ha már nagyon közel kerültetek egymáshoz, meg lement a kötelező agybódító tequila is, és minden kedvező, akkor mond meg neki. Vagy bejön vagy totálisan hülyének fog nézni.
Nah jó nem hülyülök: a lényeg, hogy próbálj meg rájönni arra, hogy mi is ő. Ha meg szeret a psiját és hetero, akkor sajnos reménytelen. Ne fájdítsd miatta a szívecskéd, az csak önszivatás.
Az, hogy van barátja, nem feltétlenül jelenti, hogy a lányokat nem szereti.
A legjobb barátnőm leszbikus, pedig neki is volt jó pár barátja, mielőtt teljesen letisztázta magában, hogy a lányokat szereti.
Emellett még lehet biszexuális is, akkor meg ugye vonzódhat lányokhoz is, szóval...
Mondd el neki, hogy mit érzel és hogy neked fáj ez a "játék".
Tisztázd le vele, hogy ha akar valamit komolyabban, akkor lépjen, de ha nem akkor ne játszadozzon veled.
L/25
Nekem eddig csak egy párkapcsolatom volt, egy fúval. Na mármost ez öt évig tartott, igaz szerelem volt, a végére viszont tele lett konfliktussal stb stb ez most nem lényeg. A lényeg az, hogy én kb 9-10 éves korom óta tudom, hogy mi az ábra nálam. Attól, hogy van pasija, simán lehet bi, sőt elvileg a nők 70%-a elmélkedik élete szakaszában az azonos nemű szexről. :D
Egyébként nem azt mondtam, hogy itasd le. azt mondtam, menjetek el ketten normális körülmények közé szórakozni és igyatok meg pár sört, boroskólát, ami tetszik. és nem kell csontrészegnek lenn, meg csúszni a földön hazáig mint a meztelencsiga. csak simán mértékkel iszogassatok, az magával hozza a jó kedvet. beszélgessetek, tegyetek be a zenegépbe zenét, röhögjetek meg vigyorogjatok. ilyen becsiccsentett állapotban, amikor rohadt jól érzi magát az ember, fel lehet tenni érdekesebb kérdéseket is... egyrészt, mert ilyenkor bátor az ember és bevall olyanokat is, amihez normális esetben beszari. :D
Ami meg a pasiját illeti: Lehet, hogy szereti. Én is szerettem az enyémet, és elég rossz volt észre venni magamon, hogy itt-ott meglestem a helyesebb csajokat. :/ Amúgy meg ha tényleg szeretik egymást, nem illik közéjük állni. Ha meg csak téged szivat, akkor szimplán kretén a csaj és nem érdemli meg azt sem, hogy rád nézzen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!